Μισό αιώνα πριν, βέρα Κολωνακιώτισσα: Στη φόρα αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη στο διαμέρισμά της

Περασμένα μεγαλεία...

Η Ζωή Λάσκαρη υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες και εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και η προσωπική της ζωή αποτέλεσε συχνά αντικείμενο ερευνών, με τους θαυμαστές της να προσπαθούν να ρίξουν ακόμη και σήμερα «άπλετο» φως στις αθέατες πλευρές της μεγάλης σταρ, ειδικά όταν αυτές αφορούν τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τις κόρες της. Με την ευκαιρία διαβάστε την εξομολόγηση της Αίθρας Λυκουρέζου για την μητέρα της.

Το studio Κλεισθένης παρουσιάζει μία ακόμη αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη που τραβήχτηκε στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι τη δεκαετία του ΄60.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσε φωτογραφία 52 χρόνια μετά: Η Βουγιουκλάκη και η Καρέζη αγκαλιά με φουσκωμένες κοιλίτσες

Στη φόρα αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη στο διαμέρισμά της

Στο εν λόγω σπάνιο καρέ βλέπουμε την Ελληνίδα σταρ το 1963 στο σαλόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι, να ποζάρει στον φακό με τον ηθοποιό Πάρι Αλεξάντερ, για τις ανάγκες ενός φωτορομάντζου της εποχής.

«Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του την Ζωή Λάσκαρη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1963 μαζί με τον ηθοποιό Πάρι Αλεξάντερ στα πλαίσια της κυκλοφορίας ενός νέου φωτορομάντζου. Μια αδημοσίευτη φωτογραφία και μια από τις σπάνιες στιγμές όπου απαθανατίζεται ο σπουδαίος Έλληνας φωτογράφος επί τω έργω.

Η λαμπερή Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν 7 χρόνια και η απώλεια της βύθισε στην θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλο το κοινό που την λάτρεψε μέσα από το έργο της», αναγράφεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, στον επίσημο λογαριασμό του studio Κλεισθένης στο Instagram.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από