Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στην αναζήτηση εύρεσης του αρμόδιου υπαλλήλου – Το απαιτητικό προσόν που δυσκολεύει τους ενδιαφερόμενους

Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στην αναζήτηση εύρεσης του αρμόδιου υπαλλήλου – Το απαιτητικό προσόν που δυσκολεύει τους ενδιαφερόμενους

Δύσκολη η διαδικασία αναζήτησης

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αναζητούν νέο μέλος για το προσωπικό τους στο παλάτι, αλλά η δουλειά περιλαμβάνει μια πολύ ιδιαίτερη απαίτηση. Με την ευκαιρία δείτε γιατί Καταρρακώνεται η Κέιτ Μίντλετον: Απαγορεύτηκε να τρώει με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ εξαιτίας μιας…

Εμείς μπορεί να τους βλέπουμε πάντα άψογους στο προσκήνιο, ωστόσο η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν μια ομάδα προσωπικού υψηλής ειδίκευσης στα παρασκήνια, με τις κενές θέσεις εργασίας με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να προκύπτουν πολύ σπάνια.

Διαβάστε επίσης: Αιχμηρή απάντηση του Τζέιμς: «Σε τι είναι καλύτερος από εμένα ο Βεζένκοφ;» (vid)

Ωστόσο, αν κάποιοι ονειρευόνται να εργαστούν για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Κέιτ, αυτή την περίοδο υπάρχει μια ανοιχτή αγγελία που αναζητά ένα νέο μέλος του προσωπικού για να τους βοηθήσει στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο νέος ρόλος αφορά τη θέση Βοηθού Ιδιωτικού Γραμματέα που θα βοηθήσει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των περισσότερων από τις δημόσιες δεσμεύσεις του ζεύγους στην Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ουαλία.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ωστόσο, υπάρχει μια συγκεκριμένη προϋπόθεση που περιορίζει πολύ τους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ουαλικές δεξιότητες συνομιλίας, με άπταιστα γραπτά και επιθυμητά προφορικά ουαλικά.

Επιπλέον, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει επίσης να γνωρίζει καλά τις κοινότητες, τις υποθέσεις, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις της Ουαλίας, να έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και αποδεδειγμένη ικανότητα να χτίζει παραγωγικές σχέσεις με ένα ευρύ φάσμα ατόμων και ιδρυμάτων.

Υπολογίζεται ότι μόνο 891.800 άνθρωποι μιλούν Ουαλικά σε όλο τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έχουν ιδιαίτερη σχέση με την Ουαλία, όπου ο Δούκας υπηρέτησε ως πιλότος διάσωσης της RAF στο Anglesey, και όπου έζησαν τον πρώτο καιρό ως παντρεμένο ζευγάρι.

Από τότε που ανέλαβε τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ουαλίας το 2022, μετά τη στέψη του πατέρα του και μετά το θάνατο της βασίλισσας, ο Γουίλιαμ έχει εντρυφήσει πλήρως στην κουλτούρα της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ