Εντυπωσιάζει η Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα με την κόρη της (pic)

Εντυπωσιάζει η Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα με την κόρη της (pic)

Η φωτογραφία και το μήνυμα.

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση ανέσυρε μία από τις αγαπημένες της φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν την είδε να κοινοποιείται από μια σελίδα στο διαδίκτυο, συνοδευόμενη από σχετική ετικέτα.

Ανταποκρινόμενη στην αναδημοσίευση, η Ρένεση προχώρησε σε repost τόσο της φωτογραφίας όσο και του κειμένου που τη συνόδευε.

Διαβάστε επίσης: Την έβγαλε στη δημοσιότητα για 1η φορά: Αυτή τη φωτογραφία της Αλίκης έδειξε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά από 58 χρόνια

Στην εν λόγω φωτογραφία, η ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή στη θάλασσα, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της όταν αυτή ήταν ακόμα μωρό.

Το 2021, η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είχε συνοδεύσει την ανάρτηση με το εξής κείμενο:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κι εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου.
Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα.

Αν σε ένα γυναικείο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας και όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φέρει το μαύρο σκότος.

Καμία μόνη, καμιά μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ»

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ