Απανωτά τα χτυπήματα για την Κέιτ Μίντλετον και την Βασιλική οικογένεια: Ο βασιλιάς Κάρολος είναι «πυρ και μανία» με το ζευγάρι

Απανωτά τα χτυπήματα για την Κέιτ Μίντλετον και την Βασιλική οικογένεια: Ο βασιλιάς Κάρολος είναι «πυρ και μανία» με το ζευγάρι

Δύσκολη χρονιά για το παλάτι

Οι προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η βασιλική οικογένεια έχουν κάνει αυτό το ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια που έχει βιώσει η μοναρχία στην πρόσφατη ιστορία. Αν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει ότι μπορεί για να συνεισφέρει στην οικογένεια ενώ καλύπτει με το μισθό του από την Κέιτ μέχρι τα τρισέγγονα του στο Μπάκιγχαμ.

Με τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα Κέιτ να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο αυτή τη στιγμή, η ήδη στενή τους σχέση έχει γίνει πιο ισχυρή με τον εκπρόσωπο του Βασιλιά να σημειώνει νωρίτερα μέσα στη χρονιά ότι παρέμεινε σε «στενότερη επαφή» με την «αγαπημένη του νύφη» καθ’ όλη τη διάρκεια, τη δύσκολη περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή: Στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ (vid)

Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, όπως όλες οι οικογένειες, μόνο και μόνο επειδή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται στενούς δεσμούς, δεν σημαίνει ότι δεν τα βάζουν ποτέ στα νεύρα του άλλου και ένας βασιλικός ειδικός αποκάλυψε ότι όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ έκαναν μια συγκεκριμένη γκάφα πέρυσι κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής βασιλικής εκδήλωσης, ο Βασιλιάς έμεινε αρκετά «ερεθισμένος» με το ζευγάρι.

Η ειδικός – η βασιλική συγγραφέας Katie Nicholl – αποκάλυψε τη γκάφα και την αντίδραση του Βασιλιά σε αυτό, σε ένα επεισόδιο του podcast του Vanity Fair’s Dynasty, το οποίο διερεύνησε πώς ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ προσαρμόστηκε στη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτού του τελευταίου και προκλητικού, έτος. Η εκδήλωση υψηλού προφίλ στην οποία έγινε η γκάφα δεν ήταν άλλη από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, μια από τις πιο ιστορικές ημέρες για τη μοναρχία εδώ και δεκαετίες.

Κέιτ και Κάρολος

«Εννοώ ότι άργησαν», είπε ο ειδικός. «Στη στέψη, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Βασιλιά, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι μισεί την καθυστέρηση, δεν του αρέσει να τον περιμένουν. Αλλά ήταν μια σημαντική στιγμή για αυτούς να βρεθούν εκεί ως οικογένεια.» Ο Nicholl αποκάλυψε επίσης ότι η οικογένεια της Ουαλίας είχε νιώσει πίεση γύρω από τη στέψη, στην οποία ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ως Σελίδα Τιμής στον παππού του, Βασιλιά Κάρολο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του και υποσχέθηκε ότι θα ήταν ο «ανθρωπάκος της ζωής του». και άκρο». Υποστήριξε ότι ένας φίλος της οικογένειας της εξήγησε: «Έμοιαζαν πιο βασιλικοί από ποτέ, αλλά γνωρίζοντάς τους έτσι όπως εκείνη, μπορούσε επίσης να δει πόση πίεση ήταν κάτω από.

«Εννοώ ότι ήταν μια μεγάλη απόφαση να πάρω τα παιδιά σε εκείνη την ημέρα της στέψης, ήταν η πρώτη τους περίσταση. Ένα μεγάλο πράγμα να πάρω τέτοια μικρά παιδιά, ιδιαίτερα ο Louis και αυτή η φίλη τα περιέγραψε σαν κύκνους. Είπε ότι ήταν σαν βλέποντάς τους να γλιστρούν, γιατί φαίνονταν τόσο μεγαλοπρεπείς και βασιλικοί, αλλά κάτω από την επιφάνεια, κωπηλατούσαν μανιωδώς».

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ