Μην το ζήσει κανείς: 10 επώνυμες Ελληνίδες που έχασαν τους συντρόφους τους με τραγικό τρόπο

Μην το ζήσει κανείς: 10 επώνυμες Ελληνίδες που έχασαν τους συντρόφους τους με τραγικό τρόπο

Κατάφεραν όμως να σταθούν στα πόδια τους και να προχωρήσουν...

Η μοίρα τους έπαιξε σκληρό παιχνίδι όμως εκείνες κατάφεραν με δύναμη να σταθούν στα πόδια τους και να προχωρήσουν τις ζωές τους.

10 επώνυμες Ελληνίδες βίωσαν την απόλυτη τραγωδία, αυτή του θανάτου. Οι σύντροφοι τους έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή και μίλησαν για αυτό…

Διαβάστε επίσης: Θα σας πέσει το σαγόνι: 9 διάσημες Ελληνίδες μαμάδες ποζάρουν με το μαγιό τους

Αυτές είναι οι 10 επώνυμες Ελληνίδες που έχασαν τους συντρόφους τους

Mιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση έχασε τον σύντροφό της Αντώνη Τρίτση το 1992 λίγο πριν παντρευτούν. Ο πολιτικός πέθανε σε ηλικία μόλις 55 χρονών, έπειτα από νοσηλεία πέντε ημερών μετά από οξύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη μέσα στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

«Έχω περάσει κατάθλιψη από θάνατο, όταν πέθανε ο μεγάλος μου έρωτας, ο Αντώνης Τρίτσης. Έπαθα κατάθλιψη επειδή έχασα… το ιδανικό… Πολλά χρόνια. Νομίζω ότι τώρα το διαχειρίζομαι φιλοσοφικά. Παλαιότερα δεν μπορούσα. Η σωτηρία μου ήταν πάντοτε η δουλειά. Μετά το θάνατο του Αντώνη και την πολύ μεγάλη στεναχώρια που βίωσα, με έσωσε η δουλειά. Τότε έκανα τις μεγάλες επιτυχίες», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός.

Με τη διαθήκη του ιδρύθηκε το «Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης, για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών», στο οποίο είχε κληροδοτήσει όλη την προσωπική του περιουσία.

Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη έχασε τον αγαπημένο της Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μεγάλο της γιο. Ο ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα σε ηλικία 40 ετών. Έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς όταν έβγαινε μαζί με την 31χρονη τότε τραγουδίστρια – με την οποία διατηρούσε δεσμό – από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Για πολλά χρόνια η εκτέλεση του απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς έως και σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι εκτελεστές του αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας του.

Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου βίωσε τραγικές στιγμές όταν έμαθε 3,5 μηνών έγκυος στις δίδυμες κόρες της, πως ο σύζυγός της πέθανε σε ατύχημα. «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω», έχει πει.

Αλίκη Κατσαβού

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, σύζυγος της Αλίκης Κατσαβού, στις 7 Φεβρουαρίου 2020 εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Λίγες μέρες πριν εισέλθει στο νοσοκομείο συμμετείχε σε θεατρική παράσταση. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Από την προηγούμενη ημέρα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μάρθα Κουτουμάνου

Ο θάνατος του Βλάση Μπονάτσου είχε σοκάρει το πανελλήνιο. «Έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ, για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε. Για κάποιο λόγο, εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει».

Δεν είχε συμβεί κάτι. Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα». Δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα. Ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει», είχε αποκαλύψει η κόρη του, την οποία απέκτησε με την Μάρθα Κουτουμάνου.

Κάτια Δανδουλάκη

Ο σύζυγος της Κάτιας Δανδουλάκη, Μάριος Πλωρίτης πέθανε μετά από σοβαρή ασθένεια το 2006.

«Ανέβαλα το πένθος, έλεγα «αυτό δεν το σκεφτόμαστε, δεν υπάρχει γιατί πρέπει να βγω στην παράσταση». Για να βγεις στη σκηνή, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα γυρίσω σπίτι και δεν θα υπάρχει ο Μάριος, άρα πρέπει να βγω από τον εαυτό μου, αυτό δεν υπάρχει. Κάνουμε, λοιπόν, μια μετατόπιση και έρχεται ετεροχρονισμένα η λύπη, ο πόνος και η διάλυση. Το γεγονός ότι δεν πένθησα τον άνδρα μου με έριξε σε κατάθλιψη εφτά χρόνια μετά», έχει εξομολογηθεί.

Νένα Χρονοπούλου

Ο σύζυγος της Νένας Χρονοπούλου, 39χρονος Γεράσιμος Μαυράκης δολοφονήθηκε στην οδό Πειραιώς το 2007 την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής από δυο επαγγελματίες εκτελεστές ενώ σταμάτησε με τη μοτοσικλέτα του σε φανάρι.

Νένα Μεντή

Και η επιτυχημένη Νένα Μεντή έχασε τον σύζυγό της, με την ηθοποιό να έχει αποκαλύψει: «Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Κώστας Στυλιάρης λεγόταν. Είχαν βγει με έναν φίλο του και έπαψε να χτυπά η καρδιά του. Ήρθαν στο σπίτι μου στις 7 το πρωί και μου χτύπησαν το κουδούνι τρεις φίλοι μας. Ο Μίμης Χρυσομάλης, ο Γιώργος Μοσχίδης και ένας γιατρός. Δεν κατάλαβα. Δεν ρώτησα. Τους έψησα καφέ. Δεν είχαν δύναμη να μου το πουν. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και ήμουν 29 ετών. Είχα χάσει δύο χρόνια πριν το μπαμπά μου που λάτρευα, που ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και δύο χρόνια μετά έζησα αυτή τη νέα απώλεια».

Λίζα Δουκακάρου

O 59χρονος σύζυγός τότε της Λίζας Δουκακάρου, Στέλιος Εμβαλωμένος, πέθανε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ένιωσε δυσφορία όταν περίμεναν στο σπίτι τους φίλους για να βγουν για φαγητό. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Γιατροί SOS και αφού διαπίστωσαν πως πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο, οδηγήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε..

Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκε το 1972 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη, που της χάρισε ένα εγγόνι. Χήρεψε το 2014.

«Ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού. Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ.

Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω «Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός. Κοιμήθηκε και πέθανε.

Όταν μου είπαν να τον ανοίξουν, είπα «όχι, μην τον σφάξετε. Πέθανε, είναι οριστικό, άρα τι να δείτε; Τι με νοιάζει τι έπαθε;». Από τότε πέρασα ένα δύσκολο διάστημα γιατί μου έλειπε, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι μακάρι να πεθαίναμε όλοι έτσι», είχε αποκαλύψει η Άννα Παναγιωτοπούλου σε παλιά συνέντευξη της.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ