Αγνώριστη 21 χρόνια μετά η Ματίνα Μανταρινάκη

Αγνώριστη 21 χρόνια μετά η Ματίνα Μανταρινάκη

Αν ήταν έτσι στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα την ήθελαν… όλοι οι άντρες.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού είναι ευρέως γνωστή για τον εμβληματικό ρόλο της ως Ματίνα Μανταρινάκη στη αγαπημένη τηλεοπτική σειρά μικρών και μεγάλων, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο χαρακτήρας της, η ανύπαντρη γειτόνισσα, αγαπήθηκε από το κοινό για τις αξέχαστες ατάκες και το χαρακτηριστικό φιζίκ της, δημιουργώντας διαχρονικά trends στα social media και εμπνέοντας ακόμα και αποκριάτικες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Μασεράνο, ο Έσε και το όνειρο της Αργεντινής: Για αυτό που δεν πέτυχε άλλος κανείς

Καλλιρόη Μυριάγκου και Μαρία Λεκάκη

Μετά το τέλος της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», η Μυριαγκού έκανε σποραδικές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Συμμετείχε σε σειρές όπως «Εσύ Φταις» (2000) και «Η Νταντά» (2003) στο MEGA, και αργότερα εμφανίστηκε ως guest σε παραγωγές όπως «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Εργαζόμενη Γυναίκα». Οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στις σειρές «Νεοκλασικά» και «Γιατρός» στον Alpha, όπου πρωταγωνιστούσε ο αδελφός της, Αντώνης Μυριαγκός.

Καλλιρόη Μυριαγκού: Επιστροφή στη Μικρή Οθόνη

Μετά από 21 χρόνια απουσίας από σταθερούς τηλεοπτικούς ρόλους, η Καλλιρόη Μυριαγκού επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Το φθινόπωρο, θα την δούμε σε καθημερινή βάση στη νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Άγιος Έρωτας». Στη σειρά αυτή, θα συμπρωταγωνιστήσει με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Η Μυριαγκού ήδη συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς και έχει μοιραστεί στιγμιότυπα με τη συμπρωταγωνίστριά της στα social media, δημιουργώντας προσμονή για την επιστροφή της στις τηλεοπτικές οθόνες.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού στη νέα σειρά του Alpha

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν μου είναι πολύ εύκολο. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Η νέα αυτή εμφάνιση της Καλλιρόης Μυριαγκού αποτελεί σημαντικό γεγονός για τους θαυμαστές της και για όσους την αγάπησαν μέσα από τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη, υποσχόμενη νέες συγκινήσεις και δυνατές ερμηνείες στη δραματική σειρά του Alpha.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ