Παραμένει όμορφη στα 73: Σπάνια εμφάνιση της Μπέτυ Λιβανού με γκρίζο μαλλί, δεν δείχνει καθόλου την ηλικία της

Παραμένει όμορφη στα 73: Σπάνια εμφάνιση της Μπέτυ Λιβανού με γκρίζο μαλλί, δεν δείχνει καθόλου την ηλικία της

Η Μπέτυ Λιβανού έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στα Βραβεία «Ίρις»...

Η Μπέτυ Λιβανού, που πρωταγωνιστούσε φέτος στη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στα Βραβεία «Ίρις», που πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη, το βράδυ, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στην τελετή απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου έδωσαν το «παρών» άνθρωποι του κινηματογράφου, ενώ special guest ήταν ο Γουίλεμ Νταφόε, που ήταν και υποψήφιος για το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στην ταινία «Ιnside».

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων: «Επόμενη στάση, Παρίσι»

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η ταινία «Aniimal» της Σοφίας Εξάρχου, με 7 βραβεία, Καλύτερης Ταινίας Μυθοπλασίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α’ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Δήμητρα Βλαγκοπούλου και Φλωμαρία Παπαδάκη αντίστοιχα.

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα κέρδισε 5 βραβεία (Ενδυματολογίας, Σκηνικών, Φωτογραφίας, Μουσικής και Μακιγιάζ και Κομμώσεις), ενώ βραβεία κέρδισε και η «Εξέλιξη» του Περικλή Χούρσογλου με τον Βασίλη Κολοβό να κερδίσει το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Τρία βραβεία κέρδισε το «Inside» του Βασίλη Κατσούπη – ένα για τον Γουίλεμ Νταφόε στον Α’ Ανδρικό Ρόλο, ένα για τον Βασίλη Κατσούπη στην κατηγορία του Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και ένα για τα ειδικά οπτικά εφέ και ένα βραβείο η «Εξέλιξη» του Περικλή Χούρσογλου.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση που έκανε η Μπέτυ Λιβανού στα βραβεία

Μπέττυ Λιβανού σπάνια δημόσια εμφάνιση

Μπέττυ Λιβανού σπάνια δημόσια εμφάνιση

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ