Γυναικάρα με τα όλα της: 17 χρόνια μετά το «Παρά 5», η Φρίντα είναι πιο εντυπωσιακή και στυλάτη από ποτέ

Γυναικάρα με τα όλα της: 17 χρόνια μετά το «Παρά 5», η Φρίντα είναι πιο εντυπωσιακή και στυλάτη από ποτέ

Η ηθοποιός δεν συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση, καθώς έχει υπογραμμίσει ότι η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, αλλά αυτή τη στιγμή σημαντικό ρόλο παίζει το τραγούδι

Η Μελίνα Κυριακοπούλου, που έγινε γνωστή ως Φρίντα Παπαπαρασκευά στο «Παρά 5», είναι αγνώριστη 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Η ξαδέρφη του Φώτη ήταν ένα τηλεοπτικό πολυεργαλείο του τηλε-βόα, αφού ήταν δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο. Σε κάθε επεισόδιο ανακάλυπτε και μία νέα ειδικότητα, ενώ έκανε παράλληλα δύσκολη τη ζωή του Φώτη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μέχελεν 2-0: Πάρτι από τα τρομερά «μωρά» των Ερυθρόλευκων

Η αγάπη της Μελίνας Κυριακοπούλου για το θέατρο και το τραγούδι

Η ηθοποιός δεν συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση, καθώς έχει υπογραμμίσει ότι η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, αλλά αυτή τη στιγμή σημαντικό ρόλο παίζει το τραγούδι.

Όπως είχε επισημάνει για το «Παρά 5» «ήταν μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, είχα χάσει τη μητέρα μου, έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μας. Αυτό που έρχεται αμέσως αμέσως από τα παρασκήνια της σειράς είναι το επεισόδιο που η Φρίντα στέλνει ανθοδέσμες στον εαυτό της, όταν έλαβε ανθοδέσμη από τη Μαρία Κάλλας, το τι γέλια ρίξαμε μετά την σκηνή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ