«Δε με ενδιαφέρει τίποτα»: Σε άσχημη κατάσταση η Κατερίνα Δαλάκα, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

«Δε με ενδιαφέρει τίποτα»: Σε άσχημη κατάσταση η Κατερίνα Δαλάκα, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου. Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει τίποτα»

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει μερικές μέρες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στη διάρκεια μιας βόλτας της στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού, η Κατερίνα Δαλάκα συνάντησε τον ρεπόρτερ του Mykonos Live TV. Ο ρεπόρτερ δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για την προσωπική της ζωής και το πως είναι αυτό το διάστημα.

Δε με ενδιαφέρει τίποτα

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου. Προς το παρόν δε με ενδιαφέρει τίποτα. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου και να είμαι ήρεμη. Μετά το Survivor κάνω ό,τι έκανα και πριν. Διατροφή δεν έκανα ποτέ, οπότε δεν κάνω ούτε τώρα» είπε η Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε ότι γι’ αυτή το ριάλιτι επιβίωσης έχει οριστικά τελειώσει και δεν θα ξανασυμμετέχει σε αυτό.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Διέρρευσε φώτο: Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα, έγιναν “βούκινο” στα μπουζούκια

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, στον οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα μπουζούκια.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα στον Αργυρό

Η πρώην παίκτρια του Survivor για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το παιχνίδι επέλεξε να φορέσει ένα lingerie φόρεμα σε λιλά απόχρωση που αναδείκνυε το έντονο μαύρισμά της, το οποίο συνδύασε με παρόμοιας απόχρωσης πέδιλα και louis vuitton τσάντα.

«Εμένα με ρώτησαν ποιους θέλω να βλέπω στην τηλεόραση;»

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6). Η πρώην νικήτρια και φετινή φιναλίστ του Survivor μίλησε στο «Γεια Σου» για την εμπειρία της από τους στίβους μάχης και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να περάσει στην αντεπίθεση, απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, η ίδια δήλωσε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο το Survivor, έζησα σχεδόν δύο χρόνια από τη ζωή μου έτσι, ως ναυαγός. Θα ήταν ανόητο να ξανασυμμετάσχω»

Η Κατερίνα Δαλάκα συμπλήρωσε ακόμα: «Όχι μόνο παίκτες αλλά και πολλοί από τον χώρο σας με «χτυπούσαν» για τη συμμετοχή μου. Έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια; Είναι μια δουλειά, μια εκπομπή. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Ό,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, το έχω συνηθίσει, οπότε δεν με απασχολεί. Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Δαλάκα παραδέχθηκε: «Ούτε κι εγώ περίμενα λόγω του στίβου να μπορέσω να ενταχθώ τόσο εύκολα στην ομάδα, έβγαινα μπροστά και δεν κοιτούσα μόνο τον εαυτό μου. Επαγγελματικά στο μέλλον θέλω σίγουρα να ασχοληθώ με το real estate, πρέπει να κάτσω να το ψάξω. Δεν νιώθω celebrity, παραμένω η Κατερίνα».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ