Η Μαρία Αντωνά πριν 10 χρόνια ήταν η επιτομή της φυσικής ομορφιάς: «Τα μάτια δε λένε ποτέ ψέματα»

Η Μαρία Αντωνά πριν 10 χρόνια ήταν η επιτομή της φυσικής ομορφιάς: «Τα μάτια δε λένε ποτέ ψέματα»

Κανένας δεν θυμάται πως ήταν πριν...

Στιγμές νοσταλγίας για την Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά χαλαρώνει και απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης. Πριν λίγες ώρες, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στους χιλιάδες ακολούθους της πώς ήταν πριν από 10 χρόνια, δηλαδή όταν ήταν 24 ετών.

Με throwback stories, η Μαρία Αντωνά ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της σχολιάζοντας: «Τα μάτια δε λένε ποτέ ψέματα»

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες

Δεν ήταν με την Μαρία Αντωνά: Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα, βραδινή έξοδος με ξανθιά φίλη από τα… παλιά

Ο Γιώργος Λιάγκας σπάνια κάνει αναρτήσεις στα social media για την καθημερινότητά του εκτός πλατό, ίσως γιατί πιστεύει ότι η εκθεσιακή πλατφόρμα που του παρέχει η πρωινή ψυχαγωγική και ενημερωτική εκπομπή του στον ANT1 «Το Πρωινό» είναι αρκετή για την προβολή του.

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον φέρνουν σε σχέση με τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα της προσωπικής του ζωής, δεν φαίνεται να επιδιώκει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι αυτή τη στιγμή.

Το βράδυ της Πέμπτης, συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο και τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη και ανέβασε μια φωτογραφία τους. Οι δύο πρώην συνεργάτες ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Μία φίλη ήρθε απόψε από τα παλιά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ