«Δεν παντρεύομαι σίγουρα, το βίντεο που διέρρευσε με κατέστρεψε»: Ξεσπά η Σπυριδούλα 5 χρόνια μετά το Masterchef

«Δεν παντρεύομαι σίγουρα, το βίντεο που διέρρευσε με κατέστρεψε»: Ξεσπά η Σπυριδούλα 5 χρόνια μετά το Masterchef

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έχει απενεργοποιήσει το Instagram της ενώ και ο λογαριασμός του καναλιού της στο Υoutube είναι ανενεργός.

Την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής στο Star και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με την εκρηκτική της προσωπικότητα.

Η πρώην παίκτρια για ένα διάστημα εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα και κάποιοι απέδωσαν αυτή την απουσία στο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης: O αρχοντικός Στάμενιτς, το «ντέρμπι» Ροντινέι-Κοστίνια, οι πιτσιρικάδες και ο Μπιέλ

Η νεαρή σεφ αν και δείχνει να έχει αφήσει στο μακρινό παρελθόν αυτές τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, 5 χρόνια μετά το MasterChef φαίνεται πως συνεχίζει να αποφεύγει κάθε επαφή με την κάμερα.

Συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έχει απενεργοποιήσει το Instagram της ενώ και ο λογαριασμός του καναλιού της στο Υoutube είναι ανενεργός.

Η τελευταία της συνέντευξη στην τηλεόραση μάλιστα, ήταν 2 χρόνια πριν, στην οποία αποκάλυψε πως ο γάμος με τον σύντροφό της ακυρώθηκε.

Σχεδόν 2 χρόνια μετά την κοινοποίηση του ροζ βίντεο, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σπάει τη σιωπή της και εκφράζει τα όσα νιώθει.

Σε ένα ξέσπασμα για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στα social media με την ίδια να πρωταγωνιστεί προχώρησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Η πρώην παίχτρια αποφάσισε να ανεβάσει ένα story στο Instagram για να βάλει στη θέση τους όλους εκείνους που την κατακρίνουν και την προσβάλουν.

«Ακούς; Σε σένα το λέω… σε σένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε σένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε σένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα… Υποτιμητικά και σκληρά… σε σένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος…

Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι. Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου.

Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα. Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η φιναλίστ του MasterChef 3, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Σπυριδούλα

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ