Μπουνιές και κλωτσιές για μια ξαπλώστρα: Γυναίκες αρπάχτηκαν για το ποια θα έχει τα πόδια της μέσα στο νερό στην παραλία (vid)

Μπουνιές και κλωτσιές για μια ξαπλώστρα: Γυναίκες αρπάχτηκαν για το ποια θα έχει τα πόδια της μέσα στο νερό στην παραλία (vid)

Μαλλιοτράβηγμα σημειώθηκε σε παραλία της Ιταλίας, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, για μία ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα.

Δύο γυναίκες απαίτησαν να τους δοθούν ξαπλώστρες και να τις τοποθετήσουν μπροστά σε ανθρώπους που βρίσκονταν ήδη στην παραλία για ώρες, υπογράμμισε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, επικαλούμενος έναν μάρτυρα.

Οι ναυαγοσώστες αρνήθηκαν και ξέσπασε άγριος τσακωμός μεταξύ των γυναικών και του κοινού, με βίντεο που τις δείχνει να παλεύουν και να τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης.

Αυτόπτες μάρτυρες επεσήμαναν ότι οι γυναίκες στη συνέχεια στράφηκαν κατά των ναυαγοσωστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να τις απομακρύνουν και ότι ο τσακωμός συνεχίστηκε για «περισσότερο από μισή ώρα».

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και δείχνει γυναίκες να παλεύουν μεταξύ τους.

Τα πρόσωπά τους φαίνονται ελάχιστα στο βίντεο, την ώρα που παλεύουν με τους λουόμενους που προσπαθούν να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Περίπου δώδεκα άνθρωποι φαίνονται γύρω από τις γυναίκες.

Οι βίαιες σκηνές για την ξαπλώστρα σημειώθηκαν σε παραθαλάσσιο θέρετρο, κοντά στη Νάπολη, την ίδια ώρα που οικογένειες έκαναν το μπάνιο τους.

Οι ντόπιοι έστειλαν μια αναφορά στο μέλος του κοινοβουλίου, Φρανσέσκο Εμίλιο Μπορέλι, στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς πώς είχε ξεσπάσει το μαλλιοτράβηγμα στο θέρετρο.

Μαλλιοτράβηγμα για μία ξαπλώστρα

Στη δικαιοσύνη οι γυναίκες για το μαλλιοτράβηγμα

Ο βουλευτής το χαρακτήρισε «ανεξέλεγκτη βία» και σημείωσε ότι οι δράστες «δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται δημόσια και πρέπει να επανεκπαιδευτούν», ότι οι γυναίκες είχαν διακινδυνεύσει την ασφάλεια των πολιτών με τη βία και ζήτησε να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ