Μετά από 27 χρόνια γάμου και δύο γιους: Διαζύγιο για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, χωρίζει τον άντρα της

Μετά από 27 χρόνια γάμου και δύο γιους: Διαζύγιο για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, χωρίζει τον άντρα της

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί»

Η Τζώρτζια Κεφαλά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Απογευματινή». Η γνωστή τραγουδίστρια και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως μετά από 27 χρόνια γάμου χωρίζει από τον σύζυγό της.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά και συνέχισε για τους γιους της που είναι 19 και 15 ετών:

«Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!».

Διαβάστε επίσης: Ο Βέλντε, η «συμφωνία» του με τη Λεχ Πόζναν, ο Ολυμπιακός και τα… ισπανικά

Καθηλώνει η Τζώρτζια Κεφαλά για τον νεκρό βαφτισιμιό της: «Αιμορραγούσε 5 ατελείωτες ώρες ώσπου έχασε τη ζωή του»

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο, η Τζώρτζια Κεφαλά μεταξύ άλλων ανέφερε την γνωριμία της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και τον λόγο που την έκανε να ασχοληθεί με την πολιτική. Σε αυτήν την αποκαλυπτική συνέντευξη, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι νιώθει που είναι πλέον βουλευτής αλλά και για συναισθήματα της για την απώλεια του βαφτισιμιού της.

Τζώρτζια Κεφαλά: Ακολουθεί η συνέντευξη της στην Espresso

Ποια τα πρώτα συναισθήματα που σας δημιούργησε η εκλογή σας ως βουλευτή;

«Έκπληξη και μούδιασμα ευθύνης. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως».

Γιατί και πώς μπήκε η πολιτική στη ζωή σας; Τέρμα το τραγούδι πια;

«Παρόλο που χρόνια παιδεύομαι μαζί με άλλους συναδέλφους για την ανύπαρκτη στήριξη του πολιτισμού στη χώρα μας, ούτε που μου περνούσε από το μυαλό να ασχοληθώ με την πολιτική. Ούτε καν σε δημόσια υπηρεσία δεν ήθελα να μπαίνω!

Η γραφειοκρατία και η κωλυσιεργία πραγματικά με εξαντλούν ακόμα και τώρα.

Πίστευα επίσης, λανθασμένα, πως είναι δουλειά άλλων η οργάνωση της ζωής μας. Όλα αυτά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, όταν ο βαφτισιμιός μου Ερμής Θεοχαρόπουλος έχασε τη ζωή του στα βουνά των Τζουμέρκων από σωρεία παραλείψεων και ελλείψεων, αφού αιμορράγησε στο βουνό για πέντε ατελείωτες ώρες μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Αυτό το γεγονός με σημάδεψε βαθιά και, ύστερα από διαμαρτυρία των γονιών του -δική μου φυσικά-, αλλά και πολλών άλλων, έφτασε το θέμα στη Βουλή με ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο για τη σύσταση εναέριας διάσωσης. Αυτό έδειχνε για ακόμα μια φορά τη δύναμη του πολίτη εν τη ενώσει.

Κατάλαβα πως, όταν παλεύεις για έναν σκοπό, υπάρχει περίπτωση να ακουστείς».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ