Νεαρός «γύπας» τρώει άκυρο από κοπέλα στο Λιμάνι και τα ρίχνει στην ρεπόρτερ για τη «χυλόπιτα»: «Με παγίδευσες, είχε αγόρι»

Νεαρός «γύπας» τρώει άκυρο από κοπέλα στο Λιμάνι και τα ρίχνει στην ρεπόρτερ για τη «χυλόπιτα»: «Με παγίδευσες, είχε αγόρι»

Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά

Ένας νεαρός «γύπας» “έφαγε” άκυρο από μία κοπέλα, μπροστά στην κάμερα του Action 24, στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά δεν πτοήθηκε.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Μερακλίδη βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και συνομίλησε με νεαρό κόσμο που αναχωρούσε με προορισμό κυρίως την Πάρο.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με ΜακΚίσικ – «Πιέζει η Μονακό, στο… κόλπο και η Μακάμπι» (pic)

Η ρεπόρτερ σταμάτησε σε μια παρέα επτά αγοριών που ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο και ο ένας της ζήτησε να τους γνωρίσει τις κοπέλες που είχε σταματήσει λίγο πριν.

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τον νεαρό «γύπα»

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά, καθώς η κοπέλα που τον ενδιέφερε του είπε ότι έχει αγόρι. «Έχει αγόρι; Σε παγίδα με πήγες!», υπογράμμισε στην ρεπόρτερ ο νεαρός ταξιδιώτης.

«Μια άδεια να δώσετε στην κοπέλα να έρθει μαζί μας στην Πάρο», είπε ο νέος στους παρουσιαστές και πρόσθεσε ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από τις διακοπές του στην Πάρο. «Έφαγες όμως ένα πρώτο άκυρο» του επεσήμανε η ρεπόρτερ.

«Με παγίδευσες. Με πήγες στην κοπέλα που έχει αγόρι. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε καμία στην Πάρο», σημείωσε και τότε η δημοσιογράφος τον παρότρυνε να τον πάει σε άλλη παρέα κοριτσιών για να γνωριστεί, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Δεν πτοήθηκε ο νεαρός «γύπας»

«Μπροστά στις κάμερες όλες έχουν αγόρι, πίσω από τις κάμερες όλες ελεύθερες», κατέληξε ο νεαρός.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ