O αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του

O αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του

Η σχέση των δύο ανδρών μετρά δύο χρόνια

Στην ανακοίνωση ότι είναι γκέι προχώρησε ο αδελφός του Mίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ. Το coming out του πρώην οδηγού της Formula 1 έγινε με ανάρτησή του στο Instagram και μια φωτογραφία του ίδιου με τον σύντροφό του να βλέπουν ένα ηλιοβασίλεμα.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα» έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

«Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, τον Ετιέν, που θα μπορούσες να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια επιτέλους μπορείς να αποκαλύψεις την αγάπη σου στον κόσμο» σχολίασε κάτω από την ανάρτηση η στενή φίλη του Ραλφ Σουμάχερ και ηθοποιός, Κάρμεν Γκάις.

«Τούμπα» τα πάντα για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Ανακοινώθηκε στην οικογένεια
Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο ως «εγκέφαλο» της υπόθεσης εκβιασμού του πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, και της οικογένειας του.

Ο 52χρονος συλληφθέντας, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα στο Βούπερσταλ, εργαζόταν παλαιότερά ως φύλακας ασφαλείας της οικογένειας.

Στις 19 Ιουνίου είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις άλλων δύο υπόπτων, ενός 53χρονου αναφερόμενου ως Γιλμάζ T, και του 30χρονου γιού του.

Οι προαναφερθέντες απειλούσαν την οικογένεια Σουμάχερ, ισχυριζόμενοι πως έχουν στην κατοχή τους ευαίσθητο οπτικό υλικό του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα του στο σκι το 2013 το οποίο παραλίγο να αποβεί θανατηφόρο.

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι δράστες ζήτησαν από την οικογένεια 15 εκατομμύρια ευρώ

Σύμφωνα με την Bild, οι δράστες ζήτησαν από την οικογένεια 15 εκατομμύρια ευρώ ώστε να μη διαρρεύσουν τις φωτογραφίες, ενώ υποσχέθηκαν και στον πρώην φρουρό ασφαλείας ένα ποσοστό.

Σύμφωνα με ερευνητές τους οποίους απασχόλησε η υπόθεση, οι δύο άνδρες έστειλαν στην οικογένεια αρχεία προσωπικού περιεχομένου, ως αποδείξεις προς υποστήριξη των απειλών.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ανώτερος εισαγγελέας στο Βούπερταλ, μετά από δήλωσή του στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης πως σύμφωνα με προκαταρκτική αξιολόγηση των δεδομένων που είχαν συλλεχθεί από τις έρευνες στο διαμέρισμα του πυρήνα της υπόθεσης, βρέθηκαν φωτογραφίες που αφορούσαν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ