Η Κιμ Καρντάσιαν «σπάει το πρωτόκολλο» φορώντας κόκκινο στον γάμο των Αμπάνι

Η Κιμ Καρντάσιαν «σπάει το πρωτόκολλο» φορώντας κόκκινο στον γάμο των Αμπάνι

Γιατί θεωρήθηκε παράτολμη η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στον γάμο των δισεκατομμυριούχων Αμπάνι;

Η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν ήταν καλεσμένες στον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Ανάντ Αμπάνι και της αρραβωνιαστικιάς του Ραντίκα Μέρτσαντ.

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, οι αδελφές έφτασαν στη Βομβάη για τον πολυήμερο γάμο με τους αστέρες και τις υποδέχτηκαν με μια παραδοσιακή ινδουιστική τελετή που ονομάζεται aarti, για να τις καλωσορίσουν στην Ινδία και να τους προσφέρουν ευλογίες, όπως μοιράστηκαν στα Instagram Stories της Κιμ.

Αργότερα οι αδελφές πήγαν για μια βόλτα με ποδήλατο – ταξί φορώντας bindis, ένα στρογγυλό σημάδι ανάμεσα στα μάτια που αντιπροσωπεύει το άνοιγμα του τρίτου ματιού στην ινδουιστική κουλτούρα. Χρησιμοποιείται επίσης ως σύμβολο του γάμου, που φοριέται από τη νύφη την ημέρα του γάμου της και στη συνέχεια.

Κόκκινο; Μόνο η νύφη

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή ινδουιστική γαμήλια τελετή του Ανάντ και της Ραντίκα και η Κιμ και η Κλόε αποφάσισαν να κάνουν μια δήλωση με τη γαμήλια ενδυμασία τους, υιοθετώντας την παραδοσιακή ινδική εμφάνιση.

Σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κιμ φαίνεται να φοράει μια λαμπερή κόκκινη lehenga, που αποτελείται από φούστα, cropped μπλούζα και ντραπέ υφασμάτινο σάλι που ονομάζεται dupatta. Το σύνολο διαθέτει πούλιες, φούντες με κρόσσια και μια περίτεχνη χάντρα. Φορούσε κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Η Κλόε επέλεξε μια χρυσό-λευκή lehenga με μακρύ μανίκι και μπλούζα χωρίς ώμους. Φορά επίσης ένα κολιέ choker. Και οι δύο αδελφές έχουν επίσης ένα λαμπερό maang tikka τοποθετημένο στα περιμετρικά του μετώπου τους.

Η επιλογή της ιδρύτριας της SKIMS να φορέσει κόκκινο θα μπορούσε να θεωρηθεί από ορισμένους ως παραβίαση της ινδουιστικής γαμήλιας εθιμοτυπίας. Παρόμοια με το πώς οι καλεσμένοι καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να φορούν λευκά σε έναν γάμο της Δύσης, το κόκκινο συνήθως προορίζεται για τη νύφη στις σύγχρονες ινδουιστικές γιορτές.

*Με πληροφορίες από: People

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ