Τραγικά τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Στο στόχαστρο και ο πρίγκιπας Λούις – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Πριγκίπισσα μετά τα λόγια της Δούκισσας

Τραγικά τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Στο στόχαστρο και ο πρίγκιπας Λούις – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Πριγκίπισσα μετά τα λόγια της Δούκισσας

Μεγάλες αλλαγές στο παλάτι

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον που τον τελευταίο καιρό παλεύει με την αρρώστια που λέγεται καρκίνος έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα που δημιουργούνται στο παλάτι και αφορούν τα αγαπημένα της παιδιά.

Η βασίλισσα αναγκάστηκε να παρέμβει και να αλλάξει το όνομα του τρίτου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πρίγκιπα Λούις – ανατρέποντας έναν ιστορικό κανόνα που τέθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο Ε’.

Διαβάστε επίσης: Θαύμα της φύσης: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι 62 αλλά δείχνει 22! Τις «έσβησε» όλες με την ομορφιά της

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 και οι περήφανοι νέοι γονείς τον ονόμασαν Λούις Άρθουρ Τσαρλς. Το όνομά του είναι δημοφιλές στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας και τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Τζορτζ το έχουν ως μεσαίο όνομα, προς τιμήν του μέντορα του Πρίγκιπα Καρόλου, Λόρδου Λούις Μάουντμπάτεν, ο οποίος πέθανε σε βομβιστική επίθεση του IRA το 1979.

Το μεσαίο όνομα Charles είναι ένας φόρος τιμής στον παππού του Louis, τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Και όπως τα μεγαλύτερα αδέρφια του, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ, ο Λούις δεν έχει επώνυμο και είναι επίσημα γνωστός ως η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπας Λούις του Κέιμπριτζ. Ωστόσο, ο τίτλος του Λουδοβίκου HRH ήταν αβέβαιος χάρη σε έναν μακροχρόνιο κανόνα που έθεσε σε ισχύ ο Βασιλιάς Γεώργιος Ε’. Το 1917, έδωσε οδηγίες σχετικά με τους οποίους επιτρεπόταν στους βασιλείς να έχουν τίτλους. Τότε αποφασίστηκε ότι μόνο οι πλησιέστεροι στην κορυφή της γραμμής διαδοχής θα λαμβάνουν αυτόματα τίτλους.

Ο Βασιλιάς Γεώργιος Ε’ αποφάσισε ότι μόνο τα παιδιά του κυρίαρχου θα γίνονταν αυτόματα Πρίγκιπας ή Πριγκίπισσα, καθώς και όλα τα εγγόνια που γεννιόνταν από την ανδρική γραμμή. Όμως τα δισέγγονα δεν συμπεριλήφθηκαν. Αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα το ανέτρεψε αυτό για όλα τα παιδιά του William και της Kate – και αν δεν είχε κάνει αυτή την αλλαγή, ο Louis θα ήταν γνωστός ως Master Louis Cambridge ή Master Louis Windsor.

Πυροδοτήσεις από τη Δούκισσα του Σάσεξ

Όμως, άλλες διαμάχες πυροδοτήθηκαν όταν η αλλαγή του κανόνα δεν περιελάμβανε τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που αποκάλυψε η Δούκισσα του Σάσεξ στην περιβόητη συνέντευξή της με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του 2021, η Meghan είπε στον Αμερικανό παρουσιαστή τοκ σόου: «Είπαν ότι δεν ήθελαν να γίνει Πρίγκιπας ή Πριγκίπισσα, κάτι που θα ήταν διαφορετικό από το πρωτόκολλο, και ότι δεν επρόκειτο να λάβει ασφάλεια. για τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης μας όπου πήγαινα, υπομονή για ένα δευτερόλεπτο Είπαν [δεν πρόκειται να πάρει ασφάλεια], γιατί δεν πρόκειται να γίνει Πρίγκιπας.

«Εντάξει, καλά, πρέπει να είναι ασφαλής, οπότε δεν λέμε μην τον κάνετε πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, αλλά αν λέτε ότι ο τίτλος είναι αυτός που θα επηρεάσει αυτήν την προστασία, δεν έχουμε δημιουργήσει αυτό το τέρας. γύρω μας, όσον αφορά το clickbait και τα tabloid, το επιτρέψατε να συμβεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο γιος μας πρέπει να είναι ασφαλής.» Αλλά οι ειδικοί έχουν αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Meghan ότι ήταν «διαφορετικό από το πρωτόκολλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ