Έρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης: Άλλος άνθρωπος μετά το πρόβλημα υγείας του, τον ερωτεύτηκε ξανά η Βανδή (pics)

Έρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης: Άλλος άνθρωπος μετά το πρόβλημα υγείας του, τον ερωτεύτηκε ξανά η Βανδή (pics)

Μισός έμεινε ο ηθοποιός

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία της Δέσποινας Βανδή σε όλη την Ελλάδα, με την οποία και γιορτάζει τα τριάντα χρόνια της στη δισκογραφία. Το βράδυ της Τετάρτης (10/07) η επιτυχημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με το κοινό να την αποθεώνει.

Ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν και απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή βρισκόταν, βεβαίως, ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εκείνη. Ο σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης, δεν έλειπε από τις κερκίδες, αλλά και από τα παρασκήνια όπου βρέθηκε πριν από τη μεγάλη συναυλία για να την εμψυχώσει.

Διαβάστε επίσης: Ένταση μεταξύ του πάγκου του ΠΑΟΚ και των Βέλγων οπαδών

Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, και δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Ο φακός μας βρέθηκε στα παρασκήνια και συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που αντάλλαζαν αγκαλιές και φιλιά λίγο πριν εκείνη βγει στη σκηνή. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πόσο την έχει ανανεώσει ο έρωτας, αλλά και να μην το έλεγε, αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Λιώνουν από έρωτα

Από την άλλη, και ο πρωταγωνιστής έχει παραδεχτεί ότι την θέλει. «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ένας ποιητής που μου αρέσει «Πάσχω από πυρκαγιά καρδίας. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται». Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν φωτογραφία, από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο κανονικοί άνθρωποι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και πάλι» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», συμπλήρωνε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ