«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά (pic)

«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά (pic)

Ο κωμικός έχει αδερφό και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του. Ο ηθοποιός είναι περήφανος για την οικογένεια του και μάλιστα σε μια σπάνια συνέντευξη μας είχε συστήσει τον αδελφό του. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος, που πρόσφατα μέτρησε μια σημαντική απώλεια, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.

Διαβάστε επίσης: Tο νέο σήμα του Ολυμπιακού στις προπονητικές εμφανίσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων (pics)

Η δε ομοιότητα με τον αδελφό του είναι συγκλονιστική. Δύο αγαπημένα αδέρφια αποτελούν ο Μάρκος και ο Δημήτρης Σεφερλής, που στηρίζουν σε όλα ο ένας τον άλλον.

Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με τον αδελφό του

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή, που είχαν στο «Ε» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, κάνοντας άπαντες να γελάσουν με την ψυχή τους, αφού και ο Δημήτρης έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Η διαφορά τους στην εμφάνιση είναι πως ο τελευταίος έχει μαλλιά, αλλά έχει αφήσει και μουστάκι.

«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ