«Καρδιοραγισμένη» η Κέιτ Μίντλετον: Είναι φανερή πλέον η διαμάχη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Κόντρα στα βασιλικά καθεστώτα

«Καρδιοραγισμένη» η Κέιτ Μίντλετον: Είναι φανερή πλέον η διαμάχη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Κόντρα στα βασιλικά καθεστώτα

Δε μπορούν πλέον να συμφωνήσουν

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είναι «καρδιοραγισμένη» μετά από μια υποτιθέμενη «διαμάχη» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετικά με τη μελλοντική εκπαίδευση του γιου τους, πρίγκιπα Τζορτζ. Το βασιλικό ζεύγος λέγεται ότι διαφωνεί για το αν θα έπρεπε να φοιτήσει στο Eton College όπως ο πατέρας και ο θείος του, πρίγκιπας Χάρι.

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος είναι 41 ετών, μαζί με τον αδερφό του Χάρι, ηλικίας 39 ετών, πήγαν και οι δύο στο Ίτον, σηματοδοτώντας μια αλλαγή από την προηγούμενη βασιλική παράδοση της παρακολούθησης του Gordonstoun στη Σκωτία. Ενώ ο Γουίλιαμ επιθυμεί να ακολουθήσει ο Τζορτζ τα βήματά τους όταν είναι ενήλικας, η Κέιτ, επίσης 41 ετών, φέρεται να μην συμφωνεί με την ιδέα.

Διαβάστε επίσης: Ε, τις περισσότερες φορές στο ποδόσφαιρο κερδίζει και περνάει ο καλύτερος…

Κέιτ Μίντλετον και διαμάχη

Πηγή κοντά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε στο Touch Weekly ότι η Δούκισσα έχει έντονες επιφυλάξεις σχετικά με την αποστολή του Τζορτζ στο ελίτ του σχολείου αγοριών. Αυτό προκύπτει από τις αρνητικές εμπειρίες της ίδιας της Kate. «Δέχτηκε φρικτό εκφοβισμό στο πρώτο της οικοτροφείο» στο πρώτο της οικοτροφείο, αποκάλυψε η πηγή.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ παίρνουν μερικές μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειάς τους

Σύμφωνα με αυτούς, η Κέιτ «δεν αντέχει τη σκέψη ότι ο Τζορτζ θα υποφέρει από αυτό».

Η πρώιμη εκπαίδευση της Kate έλαβε χώρα στο Downe House, ένα οικοτροφείο θηλέων στο Berkshire, το οποίο «μισούσε» τόσο πολύ που εγκατέλειψε μεσοπρόθεσμα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Marlborough College, ένα μικτό οικοτροφείο στο Wiltshire, όπου ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της, αναφέρει η Mirror.

Κέιτ Μίντλετον και διαμάχη

Είναι αυτό το σχολείο που η Κέιτ ευνοεί για τον Τζορτζ. Ο μυημένος επισήμανε: «Η Κέιτ πιστεύει ότι η αποστολή του Τζορτζ σε ένα τόσο αποπνικτικό ίδρυμα με υψηλό επίπεδο έρχεται σε αντίθεση με όλες τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία».

Το Eton College είναι ένα από τα πιο διάσημα σχολεία της Βρετανίας

Το νοικοκυριό της Ουαλίας φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα, με το ζευγάρι να περνάει ώρες «τσακώνοντας» για το αν θα στείλει τον γιο του στο σχολείο, ισχυρίστηκε ένας γνώστης. «Η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της να τον διώξει, παρόλο που είναι παράδοση», είπαν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι «επιτέλους ενδίδει» στις επιθυμίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και φαίνεται ότι «κέρδισε» το επιχείρημα. Ο ίδιος ο Πρίγκιπας της Ουαλίας παρακολούθησε το Eton από το 1995 έως το 2000, με τις τρέχουσες αμοιβές να αναφέρονται στις £53.398 στον ιστότοπο του σχολείου.

Κέιτ Μίντλετον και διαμάχη

Σε άλλες βασιλικές ειδήσεις, η πριγκίπισσα Κέιτ χρησιμοποιεί μια πολύ προσγειωμένη μέθοδο για να παραμείνει συνδεδεμένη με τα παιδιά της. Εν μέσω της συγκλονιστικής διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου στην Κλινική του Λονδίνου, η διατήρηση επαφής με τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και τον πρίγκιπα Λούις, πέντε, θα ήταν ζωτικής σημασίας.

Πιστεύεται ότι η 41χρονη πριγκίπισσα χρησιμοποίησε το FaceTime για να επικοινωνήσει με τα μικρά της, ενώ ο πρίγκιπας William τα φρόντιζε στο Adelaide Cottage στο Windsor.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ