Ξανά μαζί μετά το χωρισμό του 2019 Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου: Ανέβασαν φωτογραφία με τα ευχάριστα και όλοι τους εύχονται

Ξανά μαζί μετά το χωρισμό του 2019 Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου: Ανέβασαν φωτογραφία με τα ευχάριστα και όλοι τους εύχονται

Πάντα θα τους ενώνει κάτι

Μπορεί ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς.

Μπορεί οι δυο τους να μην τα βρήκαν στα προσωπικά τους όμως ο γιος τους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η απόλυτη και η βασική τους προτεραιότητα και θα τους ενώνει!

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι 101 αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής αποστολής

Ο μικρούλης είχε τα γενέθλιά του και στο πάρτι του ήταν όλοι οι φίλοι του και φυσικά από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε ο Σάββας Γκέντσογλου που πρόσφατα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, αλλά ούτε και η τραγουδίστρια που τα είχε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια.

«Το αγόρι που έχει γενέθλια. Σε λατρεύω αγάπη μου. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ για την ξεχωριστή μας μέρα!», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ