Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καραβάτου, 4 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη!

Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καραβάτου, 4 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη!

Η εφηβεία της μικρής της κόρης και η προσωπική της ζωή

Ήταν λίγο μετά τον δεκαπενταύγουστο του 2021 όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, μετά από 10 χρόνια και δυο παιδιά. Από τότε και οι δυο τηρούν σιγή ιχθύος σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή ενώ είναι ολοφάνερο πως έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στα παιδιά και τα επαγγελματικά τους.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν σύντροφο, αφήνοντας να εννοηθεί πως μέχρι και σήμερα δεν έχει κάποιον στον πλευρό της, από ξεκάθαρη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένοι παίκτες της Εθνικής Κροατίας τσακώθηκαν με Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο (vid)

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για την προσωπική της ζωή

Είσαι έτοιμη πια να μπει ένας νέος άνθρωπος στην προσωπική σου ζωή; Εκτός κι αν ήδη μπήκε, κι απλώς εμείς δεν το μάθαμε μέχρι τώρα…

«Θα σου πω. Η Αέλια είναι πια 13 ετών, κι είναι ένα παιδί που έχει επαφή με το internet, που μπορεί να μας πει «α, έγραψαν αυτό για τον μπαμπά» ή «είπαν αυτό για την μαμά», και που με πολλές κουβέντες της έχουμε εξηγήσει πώς πρέπει να φιλτράρει ό,τι διαβάζει για τους γονείς της. Αυτό για την Αέλια που μπαίνει πια στην εφηβεία, αλλά και για τον Αρίωνα μεγαλώνοντας, φαντάζομαι πως είναι μία ειδική συνθήκη, την οποία θέλω να σεβαστώ.

Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω στο μέλλον, αν θα είμαι ξανά στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο κι αν θα «ξαναφτιάξω τη ζωή μου», πάντως θα είμαι πάντα πολύ προσεκτική στο τι βγαίνει προς τα έξω. Όχι γιατί δεν σέβομαι τις επιλογές μου, όχι επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτές, αλλά κυρίως γιατί έχω πάντα ως γνώμονά μου τα παιδιά μου. Οπότε θα πρέπει πρώτα να γίνει μια διαδικασία που να αφορά σε αυτά, και έπειτα όλα τα υπόλοιπα».

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ