Αφήνει για πάντα πίσω τον Πολυχρονιάδη η Μελίνα Νικολαΐδη: «Την είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές με έναν…»

Αφήνει για πάντα πίσω τον Πολυχρονιάδη η Μελίνα Νικολαΐδη: «Την είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές με έναν…»

Την εντόπισαν σε βραδινή έξοδο με πολύ γνωστό εργένη Έλληνα επιχειρηματία

Η Μελίνα Νικολαΐδη, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, χώρισε μετά από δύο περίπου χρόνια με τον 35χρονο γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από απόσταση, αφού για μεγάλα διαστήματα λείπει για σπουδές στο Λονδίνο.

Έχει ήδη διαγράψει όποιες φωτογραφίες μπορεί να είχε μαζί του από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – δείτε εδώ ποιες ήταν, ενώ έπεσαν και unfollow μεταξύ τους, όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου, ενώ ρεπορτάζ της ολοκαίνουριας εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer’s Cool, αναφέρει πως κάτι άλλο υπάρχει ήδη στη ζωή της 20χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Βασικό στάδιο χωρίς… βασικούς

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μελίνας Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτσα, η νεαρή είναι ήδη στα καλύτερά της και πολύ πρόσφατα την εντόπισαν σε βραδινή της έξοδο σε τρυφερές στιγμές με πολύ γνωστό εργένη Έλληνα επιχειρηματία.

«Ίσως κι εγώ σαν μανούλα… συγγνώμη με πιάνει το μητρικό μου τώρα. Θα ήθελα εδώ λίγο να… Σε αυτή την ηλικία, θα ήθελα να είναι λίγο πιο προστατευμένο. Αυτό με τα πορίσματα το φοβάμαι. Το λέω γιατί αν ήταν η δική μου κόρη, εγώ δεν θα ήθελα το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν προς τα έξω.

Θα μου πεις, όμως, είναι παιδί δύο πολύ γνωστών ανθρώπων…», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη ακούγοντας το ρεπορτάζ, με τους συνεργάτες της να της επισημαίνουν πως οι γονείς της την εμπιστεύονται απόλυτα και επειδή είναι και πολύ ενεργή και στα social media, είναι πολύ λογικό να μαθαίνονται τα προσωπικά της.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, πάντως, στον αέρα του Happy Day αποκάλυψε και τον λόγο που το πρώην ζευγάρι μετά από 2 ολόκληρα χρόνια έφτασε στον χωρισμό λέγοντας «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ