Το ανακοίνωσε 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου η Άντζελα Γκερέκου: «Σας ενημερώνουμε ότι…»

Συγκίνηση με το δημόσιο μήνυμά της

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 81 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς, μην καταφέρνοντας να κρατηθεί ζωντανός, εξαιτίας των προβλημάτων του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη τους Μαρία, βυθίστηκαν τότε στο πένθος. Ήταν 1995 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την ηθοποιό και αργότερα πολιτικό. Στις 2 Αυγούστου του 1996 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα και το 2001, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαρία.

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

Η ανακοίνωση της Άντζελας Γκερέκου στα τρία χρόνια από το θάνατο του Βοσκόπουλου

Φέτος λοιπόν, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής που έγραψε την δική του τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Η Άντζελα Γκερέκου με αφορμή τα τρία χρόνια, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Imstagram όπου ενημέρωσε τον κόσμο για την ώρα και την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο, ώστε όποιος θέλει να τον τιμήσει με την παρουσία του.

«Ενημερώνουμε ότι το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/7/24 και ώρα 11:30 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου, που πρόσφατα μάλιστα αναφέρθηκε σε μια οικονομική περιπέτεια που είχε περάσει με τον Βοσκόπουλο.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από