Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Δημήτρη Κόκοτα:  «Θα φανεί αν…»

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Θα φανεί αν…»

Η πλήρης πραγματικότητα έχει αποκαλυφθεί για τον τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς τη μάχη, για να μείνει στη ζωή και να επιστρέψει στους αγαπημένους του, με τις εκτιμήσεις πάντως να δείχνουν, ότι θα χρειαστεί ακόμη αρκετό καιρό, για να τα καταφέρει.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έπειτα από το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι η Ματίνα Παγώνη είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την Τρίτη (2/7), πως «αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού».

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

Η εξέλιξη της κατάστασης του Δημήτρη Κόκοτα

Επίσης, εξήγησε ότι: «Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να πάει στο κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Σε άλλη περίπτωση και μιλώντας στην Super Κατερίνα, αποκάλυψε πότε αναμένουν οι γιατροί να δουν βελτίωση. «Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι σταθερή. Από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές τις οποίες παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Είναι στην ΜΑΦ και η οικογένειά του τον βλέπει πολύ περισσότερο τώρα και αυτό είναι καλό. Ο Δημήτρης Κόκοτας θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του, χρειάζεται χρόνος ακόμα αρκετός και επιμένω. θα το παλέψει με τους γιατρούς του και εύχομαι να πάει κάποια στιγμή στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Πιστεύω από Σεπτέμβρη τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ