«Κάρφωσε» εμμέσως τον Μιχόπουλο μετά το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου

«Κάρφωσε» εμμέσως τον Μιχόπουλο μετά το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου

Το είπε... με τον τρόπο της η ηθοποιός

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, διατηρώντας πια σχέση με τον άλλοτε μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, δείχνοντας πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πια τη σχέση του και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν αρκετά πλάνα από τις κοινές τους στιγμές στην Ιταλία, όπου και ταξίδεψε η ηθοποιός για να βρεθεί στο πλευρό του σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με ΜακΚίσικ – «Σφήνα της Μονακό»

Η ανάρτηση… όλο νόημα της Οικονομάκου

Το πρωί της Πέμπτης (4/7), η Αθηνά Οικονομάκου αναδημοσίευσε στο Instagram ένα κειμενάκι, στο οποίο έγραφε: «Δεν εντυπωσιάζομαι από τα λεφτά, το κύρος ή τον τίτλο της δουλειάς του. Εντυπωσιάζομαι με τον τρόπο που κάποιος συμπεριφέρεται σε άλλους ανθρώπους».

Αν το σκεφτεί κανείς λίγο καλύτερα, βέβαια, ίσως να το εκλάβει και ως… μήνυμα στον εφοπλιστή πρώην σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία πάντως δεν κρύβει το πόσο καλά περνά με τον νέο της σύντροφο, βιώνοντας μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Πηγή: Athensmagazine

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ