Θρίλερ με την υγεία της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor: Ο γιατρός της το είπε ξεκάθαρα μετά από τέσσερις συμμετοχές στο ριάλιτι

Θρίλερ με την υγεία της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor: Ο γιατρός της το είπε ξεκάθαρα μετά από τέσσερις συμμετοχές στο ριάλιτι

Δεν είναι και λίγα όσα έπαθε από τις κακουχίες

Η Κατερίνα Δαλάκα, όπως έχει αναφέρει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δημόσια, αποτελεί το logo του Survivor, με την ίδια και σε αυτό τον κύκλο έφτασε μακριά, αν και στο τέλος μεγάλος νικητής υπήρξε ο Ντάνιελ Νούρκα στο Άλσος Βεΐκου.

Η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε και φέτος να πάει στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας ως τοτέμ του παιχνιδιού για τέταρτη φορά στα χρονικά. Παρ’ όλα αυτά μία βδομάδα μετά τον τελικό του παιχνιδιού και την 3η θέση που κατέλαβε η αθλήτρια του στίβου έδειξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν για εκείνη, όπως το ότι πάντα θα έχει στην καρδιά της την κόκκινη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (pic)

Η διαφοροποίηση στο σώμα της και οι συμβουλές του γιατρού

Η Κατερίνα Δαλάκα πέρα από την ξεκούραση που απολαμβάνει πια έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα αλλά και την επαφή με τα αγαπημένα της άτομα, προσπαθεί να επαναφέρει και την φυσική της κατάσταση στα επίπεδα που ήταν πριν προσγειωθεί στον Άγιο Δομίνικο. Γι’ αυτό και επισκέφτηκε διατροφολόγο ώστε να μπει σε ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Από τις μετρήσεις της φάνηκε να μην είναι στα φυσιολογικά όρια το λίπος στο σώμα της, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει τη μυϊκή της μάζα. Όλα αυτά είναι λογικά καθώς η αθλήτρια μέσα στο παιχνίδι, όπως και όλοι οι παίκτες δεν τρεφόταν σωστά, ενώ έπρεπε συνεχώς να κάνει κάποιο αγώνισμα.

Πάντως, προς έκπληξή της η μεταβολική της ηλικία είναι 16, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ καλό μεταβολισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ