Χώρισε ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, κανείς δεν περίμενε να χωρίσουν

Χώρισε ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, κανείς δεν περίμενε να χωρίσουν

Πολύ κρίμα για το ζευγάρι...

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του, και η είδηση αυτή μόλις έγινε γνωστή στο κοινό. Το ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση δημόσια, on camera, αποκαλύπτοντας την απόφασή τους να χωρίσουν.

«Είμαι ελέυθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» είπε ο Τίτος Λαχανάς αποκαλύπτοντας έτσι τον χωρισμό του από την Αριστέα Αλεξανδράκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η γνωριμία τους πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του «Fame Story», και έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το μουσικό σόου ολοκληρωθεί. Πρόσφατα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην εκπομπή ψυχαγωγική «Breakfast@Star» ότι η σχέση του με την Αριστέα έχει πλέον λήξει.

Ο Τίτος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την Αριστέα Αλεξανδράκη: «Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα: “Μάλλον κάτι συμβαίνει εδώ”».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ