«Γνωριστήκαμε στο ασανσέρ…»: 1η φορά – Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για την σχέση με τον Κίμωνα Κουρή

«Γνωριστήκαμε στο ασανσέρ…»: 1η φορά – Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για την σχέση με τον Κίμωνα Κουρή

Πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” του Mega παραχώρησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την εμπειρία της στη σειρά “Παγιδευμένοι”, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δήλωσαν ότι η σειρά τους άφησε γλυκόπικρη γεύση.

“Επειδή η ιστορία μου περιοριζόταν σε πολύ συγκεκριμένες ιστορίες, η συναναστροφή μου ήταν με λιγότερους ηθοποιούς απ’ ό,τι θα ήθελα. Πραγματικά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη συναναστροφή με το υπόλοιπο cast. Χαίρομαι που ήμουν στους “Παγιδευμένους”, νιώθω ότι πήρα πάρα πολλά. Αυτό κρατάω” ανέφερε από τη μεριά της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Και πρόσθεσε: “Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν πηγαίνουν καλά, δεν ξέρω και καμία δουλειά που να μην υπάρχουν θέματα και προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στον βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου στο σήριαλ”.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον Κίμωνα Κουρή.

Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στους “Παγιδευμένους”: “Για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα. Το χάρηκα πολύ, μακάρι να συνεργαστούμε ξανά, δεν είναι βέβαια αυτοσκοπός, ζητούμενο”.

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε αμέσως μετά πώς γνωρίστηκαν με τον Κίμωνα Κουρή: “Αυτή η γνωριμία μετρά πάρα πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Θυμάμαι ότι περάσαμε στη σχολή, ήμουν στο ασανσέρ και ήταν να μπει. “Α, πέρασες και εσύ”, “Α ναι” , “Χάρηκα”. Ήταν η πρώτη μου γνωριμία στη σχολή. Δεν είναι ότι χαθήκαμε μετά στη σχολή και ξανασυναντηθήκαμε στους “Παγιδευμένους”, ήμασταν φίλοι”.

«Το όνειρο κάθε άντρα»: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με μπικίνι και μας δίνει “γεύση” καλοκαιριού με τις τέλειες αναλογίες της

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μια ηθοποιός που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και την αγάπη του κοινού, όχι μόνο μέσα από τις ερμηνείες της αλλά και μέσω της παρουσίας της στα social media.

Εκτός από ταλαντούχα, η Ιωάννα είναι επίσης γνωστή για την εκπληκτική της ομορφιά, το στυλ και τη θετική της ενέργεια, πράγματα που αντικατοπτρίζονται μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram.

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και από πολύ νωρίς είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την υποκριτική. Η αφοσίωση και η αγάπη της για την τέχνη οδήγησαν την Ιωάννα να ακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, πράγμα που τη βοήθησε να διαμορφώσει το ταλέντο της και να αναπτύξει μια επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ανάρτηση που έκανε

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Παγιδευμένοι” μοιράστηκε πρόσφατα μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει δίπλα σε μια πισίνα φορώντας ένα κομψό ασπρόμαυρο μπικίνι.

Επιπλέον, ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό της στυλ με ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα ροζ καπέλο και γυαλιά ηλίου, συνοδεύοντας την εικόνα με την λεζάντα “διάθεση”, προκαλώντας αίσθηση και φέρνοντας μια αύρα καλοκαιριού στους ακολούθους της.

Δείτε την παρακάτω:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ