Η πρώτη συνάντηση Λιάγκα – Αντωνά, πριν 7 χρόνια και η ερώτηση που της έμεινε αξέχαστη

Η πρώτη συνάντηση Λιάγκα – Αντωνά, πριν 7 χρόνια και η ερώτηση που της έμεινε αξέχαστη

Δεν πήγε καθόλου καλά αυτό...

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Όμως πώς γνωρίστηκαν;

Η ίδια αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν επτά χρόνια όταν εκείνη είχε πάει για δοκιμαστικό σε μια βραδινή εκπομπή που εκείνος παρουσίαζε, όμως η συνάντησή τους έληξε άδοξα.

Διαβάστε επίσης: Και ο Μεντιλίμπαρ στη «μάχη» για τον Ελ Κααμπί

Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα «τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

Τι πήγε λάθος;

«Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει «ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;». Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad Tv. Και εκείνος τότε μου είπε: «ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια».» είπε η Μαρία στο περιοδικό ΟΚ!

Εκείνος το θυμόταν;

Του το έχω πει. Μα, να μην το έχουμε σε demo να γελάσουμε!

Εκείνη 35, εκείνος..: Τόσα χρόνια περνάει ο Γιώργος Λιάγκας τη Μαρία Αντωνά, η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τη διαφορά ηλικίας τους. Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, περνώντας όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πόση Είναι η Διαφορά Ηλικίας;

Πολλοί αναρωτιούνται για την ακριβή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας, γεννημένος στις 28 Μαΐου 1969, είναι 55 ετών, ενώ η Μαρία Αντωνά, γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου του 1990, είναι 34 ετών. Συνεπώς, η διαφορά ηλικίας τους είναι 21 χρόνια.

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι σημαντική, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση τους. Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και αυτό που μετράει είναι ο έρωτας και η ευτυχία  που βιώνουν μαζί.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ