Ανάρπαστο το οικονομικό φόρεμα της Καινούργιου, ιδανικό για γάμο ή βάφτιση

Ανάρπαστο το οικονομικό φόρεμα της Καινούργιου, ιδανικό για γάμο ή βάφτιση

Τόσο κοστίζει στα μαγαζιά το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου...

Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha, και η Κατερίνα Καινούργιου ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, η Κατερίνα επιλέγει καθημερινά όλο και πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά outfits.

Διαβάστε επίσης: Οι «μικροί» του Μεντιλίμπαρ, το «νέο αίμα», οι «έμπειροι», ο 6ος του Youth League και οι μεταγραφές

Κατερίνα Καινούργιου: Το Φόρεμα με Prints των 70s

Την Τρίτη, με τη βοήθεια της στιλίστριας Γεωργίας Παντελέ, η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με prints που θυμίζουν τα 70s. Το midi φόρεμα είχε cut outs και ασύμμετρες τιράντες σε έντονο κίτρινο χρώμα με μαύρες και μοβ πινελιές. Το συγκεκριμένο κομμάτι, ιδανικό για γάμο ή βάφτιση σε νησί, είναι το σχέδιο Amber από το brand Love + Alicia και κοστίζει 179 ευρώ.

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια κοχύλια από το Mayol World, προσθέτοντας μια ακόμα δόση καλοκαιρινής αίσθησης στο σύνολο. Η εμφάνισή της αποτελεί έμπνευση για όσες αναζητούν μοναδικά και στιλάτα καλοκαιρινά outfits για τις δικές τους εξορμήσεις.

Το φόρεμα που Έγινε Ανάρπαστο

Τέτοιο μαγιό, φοράει μόνο η Κατερίνα Καινούργιου: Ουρά στη Πάρο οι γαμπροί που είδαν το πραγματικό κορμί που έκρυβαν τα ρούχα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω των αναρτήσεων της επικοινωνεί με τους followers της και μοιράζεται τα συναισθήματά της σε διάφορες περιόδους. Ενώ είναι ολοφάνερη και η αδυναμία της στην ποίηση καθώς τη χρησιμοποιεί στις δημοσιεύσεις της και αναδεικνύει τα συναισθήματά της μέσα από ποιήματα ή αποφθέγματα που εκφράζουν τη διάθεσή της σε κάθε στιγμή.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ