Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι, ο τελευταίος είχε τρία παιδιά και υπήρχε επικοινωνία ερωτική»

Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι, ο τελευταίος είχε τρία παιδιά και υπήρχε επικοινωνία ερωτική»

«Το να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα...»

Για το φλερτ μίλησε ανοιχτά ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24.

«Χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι»,ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Οι «μικροί» του Μεντιλίμπαρ, το «νέο αίμα», οι «έμπειροι», ο 6ος του Youth League και οι μεταγραφές

Μιλώντας για το τι είναι φλερτ είπε ότι «είναι επικοινωνία, πολλές φορές βλεμματική, πολλές φορές και με λέξεις. Όταν κοιτάς τον άλλο και αισθανθείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε».

«Δε μου έχει συμβεί, πάντως, να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα που έχω φλερτάρει. Συνέβη πρόσφατα και με άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας, αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που ήμασταν σε ένα βασίλειο και μιλούσαμε με υπονοούμενα», συνέχισε.

«Ήταν πολύ ωραίο, ο άνθρωπος είχε τρία παιδιά, μιλούσαμε για τα παιδιά μας, αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Όπως σημείωσε, «μου αρέσει να μιλάω και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και όταν αυτό αρχίζει λίγο να υψώνεται, ορίζεται ως φλερτ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ