Φόρεσε τα λάθος παπούτσια: Η Φαίη Σκορδά βόλταρε στη Μύκονο κι όλο το νησί κοιτούσε τα πόδια της κι απορούσε

Φόρεσε τα λάθος παπούτσια: Η Φαίη Σκορδά βόλταρε στη Μύκονο κι όλο το νησί κοιτούσε τα πόδια της κι απορούσε

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τα στιλιστικά της επιλογές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οι παπαράτσι την εντόπισαν στις βόλτες της στο νησί

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Φαίη Σκορδά και η Μαρίνα Βερνίκου ταξίδεψαν στη Μύκονο με κοινή παρέα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με φίλους.

Στην παρέα τους βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ο οποίος έχει διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τατιάνα Μπλάτνικ, δηλώνοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

Χαλαρές Στιγμές στη Μύκονο για Φαίη Σκορδά και Μαρίνα Βερνίκου

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τα στιλιστικά της επιλογές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οι παπαράτσι την εντόπισαν στις βόλτες της στο νησί. Για τη βραδινή της έξοδο, επέλεξε ένα μίνι λαμπερό φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, που ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τα πλακόστρωτα δρομάκια στα Ματογιάννια.

Αντίθετα, η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία επισκέπτεται συχνά τη Μύκονο και γνωρίζει καλύτερα τους δρόμους του νησιού, επέλεξε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις της.

Ακολουθούν Φωτογραφίες

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ