Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Μανούλα για 2η φορά η παρουσιάστρια, το φύλο του μωρού & οι στιγμές ευτυχίας

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Μανούλα για 2η φορά η παρουσιάστρια, το φύλο του μωρού & οι στιγμές ευτυχίας

Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια...

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.860 γραμμαρίων, το οποίο γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Μητέρα για Δεύτερη Φορά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Σύντομα, θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στα νότια προάστια, όπου θα προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα με τους δύο γιους τους.

Η παρουσιάστρια είχε φέρει στον κόσμο τον πρώτο της γιο, τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, κρατώντας μυστικό το φύλο του μωρού μέχρι τη γέννησή του.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Ευχές και Συγχαρητήρια

Αυτή την περίοδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο μαιευτήριο, όπου δέχεται τις ευχές και τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήθελα να αλλάξω τον ωροσκόπο του γιού μου – Το απίστευτο “χουνέρι” που έκανε στο γιατρό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι, απαθανατίστηκε χθες (30.05.2024) σε βραδινή έξοδο. Ο γνωστός επιχειρηματίας υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο dinner που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον PR manager Χάρη Σιανίδη για το opening μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνόδευσε τον σύζυγό της, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ροζ φόρεμα, λίγες εβδομάδες πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ