Με κλάματα ο Μάρκος Σεφερλής, ξεσπά στο διαδίκτυο: «Αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Έκλαιγα κάθε βράδυ»

Με κλάματα ο Μάρκος Σεφερλής, ξεσπά στο διαδίκτυο: «Αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Έκλαιγα κάθε βράδυ»

Τι συνέβη...

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής αυτές τις ημέρες προκειμένου να στήσει στη σκηνή του Δελφιναρίου την επετειακή του παράσταση για τα 20 χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι του θεάτρου.

Μέσα από τα social media, μάλιστα, ο λαοφιλής κωμικής μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από αυτήν προετοιμασία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής ανήρτησε έναν σύντομο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα από το οποίο και εξέφρασε την φορτισμένη συναισθηματική του κατάσταση. «Κάνω πρόβα έναν μονόλo που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό».

«Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτό τον μονόλογο».

Σαν λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, δε, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να επισημάνει στους διαδικτυακούς του φίλους τα εξής. «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ – μικρούς και μεγάλους – και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά».

«Κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη, για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο που έχω επιλέξει να τραβήξω απέναντι σε όλους και σε όλα! Κι’ αυτό το κάνω, γιατί έχω δίπλα μου όλους εσάς! Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν! Τη μεγάλη αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου» καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός στη νέα του ανάρτηση στα social media.

Τα «αρνήθηκε» όλα, δεν θέλει να γίνει με τίποτα ηθοποιός: Θα… μείνετε μόλις μάθετε τι σπουδάζει ο Χάρης Σεφερλής
Περήφανος είναι ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του, Χάρη, ο οποίος συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα υποδέχθηκαν τον γιο τους, Χάρη ο οποίος είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν. Ο Χάρης Σεφερλής, είναι φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων αφού επέλεξε συνειδητά να απέχει από τον χώρο του θεάματος. Ο Χάρης έχει την υποστήριξη και την αγάπη των γονιών του καθώς συνεχίζει τις σπουδές του, κάτι που σίγουρα του δίνει δύναμη και έμπνευση για να προχωρήσει μπροστά.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε σχολιάσει στο παρελθόν το γεγονός ότι ο γιος του δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική αναφέροντας: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο. Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε όχι, μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Ο πατέρας του Χάρη, μοιράστηκε (για τα γενέθλιά του) τις ευχές του στα κοινωνικά δίκτυα με μια τρυφερή φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του Χάρη. «20 χρόνια πριν! Η πρώτη σου επαγγελματική φωτογράφηση! Τότε είχες άγνοια! Τώρα πια – εις γνώση σου – αποφεύγεις τα πολλά φώτα! Παρ’ όλα αυτά, εγώ σου εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη ΦΩΣ! Σ’ αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω ξανά μπομπιράκο μου!», έγραψε ο Μάρκος. Η μητέρα του, η γνωστή ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, επίσης μοιράστηκε τις ευχές της και διαδικτυακά: «Ήρθες χωρίς να σε περιμένω κι έφερες αυτό που περίμενα πάντα… ευτυχία! Χρόνια πολλά, γερά κι ευλογημένα γιε μου! Σ’ αγαπάω ατελείωτα!», έγραψε η Έλενα, συνοδεύοντας το μήνυμά της με δύο φωτογραφίες του Χάρη, μία από όταν ήταν μωρό και μία πρόσφατη.


Μετά από 20 χρόνια, μεγάλες χαρές στην οικογένειά τους: Τρισευτυχισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Ο Χάρης Σεφερλής γιορτάζει σήμερα τα 20ά του γενέθλια. Ο γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή έχει τα γενέθλιά του και η μητέρα του δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και μέσω διαδικτύου.

Η τρυφερή αφιέρωση:
«Ήρθες χωρίς να σε περιμένω κι έφερες αυτό που περίμενα πάντα… ευτυχία! Χρόνια πολλά, γερά κι ευλογημένα γιε μου! Σ’ αγαπάω ατελείωτα!», έγραψε η ηθοποιός δημοσιεύοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες του γιου της, μία όταν ήταν ακόμα μωρό και μία πρόσφατη.

Δείτε την ανάρτηση από την Έλενα Τσαβαλιά:

Ο Χάρης Σεφερλής, ο οποίος σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων, χαίρει ιδιαίτερης αγάπης και εκτίμησης από τους γονείς του.

Έκοψε μαλλί, και άφησε μουστάκι, ο19χρονος Χάρης Σεφερλής πήρε την ομορφιά και τη γοητεία της μητέρας του

Ο Μάρκος Σεφερλής ο αγαπημένος κωμικός και παρουσιαστής του ελληνικού κοινού έχει δημιουργήσει μαζί με τη σύζυγό του Τσαβαλά μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει και εναν γίο τον Χάρη ο οποίος μεγάλωσε και είναι πλέον 19χρονων και όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς του έχουν προσπαθήσει να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνια εμφάνιση με τον 19χρονο γιο τους, Χάρη
Σε μια λοιπόν από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της οικογένειας Σεφερλή τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Πιο συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος τους, Χάρης βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες για τα ψώνια τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τις φωτογραφίες η οικογένεια απολαμβάνει την βόλτα τους καθώς είναι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι ενώ ο Χάρης Σεφερλής ο οποίος έκλεισε τα 19 πριν λίγες ημέρες έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας όμορφος και γοητευτικός νέος.

Δείτε τις φωτογραφίες της οικογένειας Σεφερλή

Πηγη: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ