Μετά από 20 χρόνια γάμου και 2 παιδιά: Ευλογημένη στα 52 της η Νόνη Δούνια!

Μετά από 20 χρόνια γάμου και 2 παιδιά: Ευλογημένη στα 52 της η Νόνη Δούνια!

Μεγάλες χαρές!

Πώς να μην έχει λόγο να χαμογελά σήμερα Δευτέρα (1/7) η Νόνη Δούνια, αφού με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, βιώσαν το απόλυτο δέσιμο.

Με αφορμή την επέτειό των 20 χρόνων γάμου τους, η Νόνη Δούνια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της.

Επέτειος γάμου για τη Νόνη Δούνια και τον Κυριάκο Μουρατίδη

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Νόνη Δούνια έγραψε: «1/7/2004-1/7/2024. 20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι και να ωριμάζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος.

Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού, αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο.

Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γιαυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση. Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς… Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ