13 μέτρα μήκος, ξύλο παντού, 10.000 ευρώ μόνο για συντήρηση: Το χλιδάτο γιοτ του Λύτρα το ζηλεύουν και Σεΐχηδες

13 μέτρα μήκος, ξύλο παντού, 10.000 ευρώ μόνο για συντήρηση: Το χλιδάτο γιοτ του Λύτρα το ζηλεύουν και Σεΐχηδες

Δείτε το χλιδάτο γιοτ του Απόστολου Λύτρα

Ενώ διεξάγεται έλεγχος της περιουσίας του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα και έρχονται στο φως στοιχεία για τα σοβαρά του χρέη, παρουσιάζεται και μια άλλη πτυχή της ζωής του: Οι πολυτελείς εικόνες με αυτοκίνητα και ταξίδια, που δεν συνάδουν με την πραγματική οικονομική του κατάσταση.

Η Διπλή Όψη της Ζωής του Απόστολου Λύτρα

Διαβάστε επίσης: Θάνος Μπίρκος: «Δοκιμάζω τα σουβλάκια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και βρήκα επιτέλους που κάνουν τα καλύτερα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη για το T-Live, προστίθεται στη λίστα των πολυτελών περιουσιακών στοιχείων και το ιδιωτικό γιοτ του Απόστολου Λύτρα, το οποίο φωτογράφιζε και δημοσίευε στα κοινωνικά δίκτυα. Το σκάφος, ονόματι Απαλούζα, πήρε το όνομά του από το ομώνυμο γουέστερν του 1966 με πρωταγωνιστή τον Μάρλο Μπράντο.

Οι Λεπτομέρειες του Γιοτ

Το γιοτ του Απόστολου Λύτρα, μήκους 13 μέτρων, διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα με διπλό κρεβάτι και μια δεύτερη καμπίνα με δύο μονά κρεβάτια, προσφέροντας άνετη φιλοξενία για μια τετραμελή οικογένεια. Το κατάστρωμα είναι στρωμένο με ξύλο και περιλαμβάνει άνετους καναπέδες με ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια και τραπέζι. Το κάθισμα του καπετάνιου και το τιμόνι είναι επενδυμένα με δέρμα, ενώ το σκάφος είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα πλοήγησης.

Ποιο είναι το Κόστος Συντήρησης;

Η εκπομπή του Alpha παρουσίασε εικόνες από ένα σκάφος αντίστοιχου μοντέλου με εκείνο που είχε ο Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με την εκτίμηση της δημοσιογράφου, η συντήρηση του σκάφους απαιτεί πάνω από 10.000€ ετησίως.

Δείτε το Ρεπορτάζ της Εκπομπής:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ