Όλοι την κοιτούσαν στην κοιλιά: Η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε την 1η εμφάνιση στο πλευρό του Αργυρού μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Όλοι την κοιτούσαν στην κοιλιά: Η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε την 1η εμφάνιση στο πλευρό του Αργυρού μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Με την κοινή τους εμφάνιση, το ζευγάρι απέδειξε ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης δεν έχουν βάση!

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα, συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού, αναζωπυρώθηκαν για ακόμα μια φορά. Το ζευγάρι, ωστόσο, έκανε πρόσφατα μια κοινή εμφάνιση στο Ζάππειο, με αφορμή την απονομή διαμαντένιου δίσκου στον τραγουδιστή, όπου η εμφάνιση της Νίκα και η καλλίγραμμη σιλουέτα της φάνηκε να διαψεύδουν αυτές τις φήμες.

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφάνιση στο Ζάππειο με την Αλεξάνδρα Νίκα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ζευγάρι έμοιαζε βγαλμένο από το Hollywood. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εντυπωσίασε φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ η Αλεξάνδρα Νίκα επέλεξε ένα λαμπερό mini nude φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα wavy half up half down, προσδίδοντας μια αίσθηση κομψότητας και γοητείας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Με την κοινή τους εμφάνιση, το ζευγάρι απέδειξε ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης δεν έχουν βάση!

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Αλεξάνδρα Νίκα: Η διαφορά ηλικίας με τον Αργυρό, η γνωριμία, οι σπουδές, η δουλειά ως jet setter και η ισχυρή οικογένεια

Με την υποστήριξη των γονέων του και της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε με λαμπρότητα την τεράστια επιτυχία και τις «διαμαντένιες» πωλήσεις του άλμπουμ «22».

Αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, εμφανίστηκε δημόσια στο πλευρό του, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες για την σοβαρότητα της σχέσης τους.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα;

Η 25χρονη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και ζει ως jet setter. Είναι στενή φίλη της Χριστιάνας Μπέττα, κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, και, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τον τραγουδιστή μέσω κοινών γνωστών. Η σύντροφος του Αργυρού λατρεύει τα ταξίδια, τις ανέμελες στιγμές με τις φίλες της, καθώς και τη μόδα.

Διαθέτει λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 60.000 ακόλουθους και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μετά από το ταξίδι τους στην Ιταλία, όπου, αν και δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Ένα πάρτι που διοργάνωσε η Αλεξάνδρα στην Αμερική την επανέφερε στο προσκήνιο. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram έγινε γνωστό ότι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο Μαλιμπού με άρωμα Ελλάδας, στο πλαίσιο της προώθησης μιας εταιρείας ελληνικών κοσμημάτων, ενώ ακόμα σπούδαζε στην Αμερική.

Στην λαμπερή εκδήλωση έδωσαν το παρόν, εκτός από Έλληνες, και Αμερικανοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα κοσμήματα. Από τον Ιανουάριο του 2023 έως σήμερα, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Παρόλο που καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η σχέση τους έχει σοβαρέψει, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την παρουσία της Αλεξάνδρας στην απονομή του Κωνσταντίνου, δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον. Άλλωστε, η Αλεξάνδρα είναι μόλις 25 ετών.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών μετά την απονομή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για εκείνον το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε.

Όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας των 12 ετών που τους χωρίζει, αυτή δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια και όταν και οι δύο το επιθυμούν και προσπαθούν, η σχέση μπορεί να διαρκέσει!

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ