Ο Πέτρος Λαγούτης πήγε στη Γερμανού και… άδειασε τους Παγιδευμένους: «Υποφέραμε, 25 χρόνια δεν το έχω ξανασυναντήσει»

Ο Πέτρος Λαγούτης πήγε στη Γερμανού και… άδειασε τους Παγιδευμένους: «Υποφέραμε, 25 χρόνια δεν το έχω ξανασυναντήσει»

«Καυστικός» ο Πέτρος Λαγούτης...

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ζευγάρι στη ζωή αλλά και συνεργάτες στη σειρά «Παγιδευμένοι», έδωσαν κοινή συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, όπου έκαναν αποκαλύψεις που άφησαν έκπληκτη μέχρι και την παρουσιάστρια.

Συνεργασία στους «Παγιδευμένους»

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία τους στη σειρά του ANT1, με αφορμή το φινάλε της. Ο Πέτρος Λαγούτης, προς έκπληξη όλων, αποκάλυψε το κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα, δηλώνοντας ότι ο ίδιος και η σύντροφός του έφτασαν σε σημείο να υποφέρουν.

Αποκαλύψεις για τις Δυσκολίες

Ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους: «Συνέβησαν πράγματα που εγώ στα 25 χρόνια που δουλεύω, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα πω χωρίς να θίξω κανέναν και να αναφερθώ σε κάποιον συνάδελφο – δεχτήκαμε συκοφαντία που η συκοφαντία ταυτόχρονα σημαίνει κα παραπληροφόρηση. Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που παραπληροφορήθηκε, όλο αυτό για εμένα ήταν σοκ, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ τόσα χρόνια στη ζωή μου».

«Αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και υπήρξαν πολλές φορές που υποφέραμε. Διέρρευσαν κάποια πράγματα που έστρεψαν κόσμο εναντίον μας, τα οποία ήταν αναληθή, για αυτό μιλάω για συκοφαντία», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Advertisement

«Είναι και το κοντρόλ σοκαρισμένο, δεν έχουν βάλει ακόμα έναν τίτλο, έχουν μείνει σοκ οι άνθρωποι», σχολίασε για τους συνεργάτες της στο κοντρόλ η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ