Λουάνα Αλόνσο: Η κολυμβήτρια που μαγνητίζει τα βλέμματα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (pics)

Λουάνα Αλόνσο: Η κολυμβήτρια που μαγνητίζει τα βλέμματα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (pics)

Η Λουάνα Αλόνσο, που θεωρείται μία από τις πιο «καυτές» αθλήτριες στον κόσμο θα βρεθεί στο Παρίσι.

Σοβαρό αντίπαλο βρήκε η Γερμανίδα Αλίκα Σμιντ για τον τίτλο της «πιο σέξι αθλήτριας» που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πρόκειται για την παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο η οποία στην αρχή της εβδομάδας εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση και έσπευσε να ενημερώσει τους πολυπληθείς ακολούθους της στα social media.

«Είναι επίσημο! Προκρίθηκαν για τους αγώνες Παρίσι 2024», έγραψε στο X και προσέλκυσε πάνω από 2,5 εκατ. views σε 24 ώρες. Η Αλόνσο έχει φανατικούς θαυμαστές στην Αργεντινή οι οποίοι εκτός από τα συγχαρητήρια, της πρότειναν να θέσει υποψηφιότητα και για «Μις Κόσμος» λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Η Αλόνσο πήγε σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες και το 2022 την εντόπισαν τα λαγωνικά των social media στη διάρκεια των Αγώνων Νέων της Λατινικής Αμερικής που φιλοξενήθηκαν στην Αργεντινή και διακρίθηκε.

Ξεκίνησε το κολύμπι σε νεαρή ηλικία και έδωσε τον πρώτο της αγώνα έντεκα χρονών.

Συμμετείχε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, τον επόμενο χρόνο στη Βουδαπέστη.

Σπουδάζει με υποτροφία στο Southern Methodist University κοντά στο Ντάλας του Τέξας και κολυμπά για την ομάδα Mustangs.

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα μετάλλια που κατακτά στον υγρό στίβο το όνειρο της Αλόνσο είναι να κάνει οικογένεια. Στα άμεσα σχέδιά της είναι να πάρει το πτυχίο της τον επόμενο χρόνο και να κολυμπά μέχρι τα 27 της χρόνια.

Δείτε την εντυπωσιακή Λουάνα Αλόνσο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ