Άκρως ερωτική η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πόζαρε μπροστά από το καθρέφτη της με το εσώρουχο – Το πριν και το μετά…

Άκρως ερωτική η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πόζαρε μπροστά από το καθρέφτη της με το εσώρουχο – Το πριν και το μετά…

Έκοψε την ανάσα

H Αντιγόνη Κουλουκάκου που πολλοί από εμάς γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά του mega η Γη της Ελιάς γέννησε και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα έδειξε τη χαρά της βγάζοντας δύο φωτογραφίες στο καθρέφτη με το υπέροχο κορμί της φορώντας μόνο το εσώρουχο και ένα φανελάκι και χαριτολογώντας λέγοντας: Το πριν και το μετά, σε δύο διαφορετικές φωτογραφίες.

Μετά τον ερχομό του γιου της που ήρθε και της άλλαξε τη ζωή.

Η ηθοποιός έγινε μαμά πριν λίγους μήνες και ήδη έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία βέβαια να σημειώσουμε πως δεν ήταν πολλά.

H ίδια σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

«Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω… Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δε θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι».

Αντιγόνη Κουλουκάκου
Αντιγόνη Κουλουκάκου

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ