Έβγαλε… στη σέντρα τον Σοϊλέδη μετά τη σχέση με τον Λιάγκα η Μαρία Αντωνά: «Εγώ ήθελα να τον βάλω στον χώρο, το αν το διαχειρίστηκε σωστά…»

Έβγαλε… στη σέντρα τον Σοϊλέδη μετά τη σχέση με τον Λιάγκα η Μαρία Αντωνά: «Εγώ ήθελα να τον βάλω στον χώρο, το αν το διαχειρίστηκε σωστά…»

Κλαίει στη γωνιά του ο Άρης Σοϊλέδης

Η Μαρία Αντωνά, η οποία απασχολεί την επικαιρότητα λόγω της νέας σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη και στο περιοδικό ΟΚ.

Εκτός από τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, η δημοιογράφος σχολίασε τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός τους αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

«Έχω μάθει να σέβομαι το παρελθόν μου, ό,τι κι αν έχει συμβεί. Είναι παρελθόν και δε μπορώ να το διαγράψω. Εξάλλου, ένας άνθρωπος που δε μαθαίνει από το παρελθόν του σίγουρα δε μπορεί να έχει και μέλλον. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην αναφέρω το όνομά του ή να κάνω ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου. Ούτε θα βγάλω αρνητικά συναισθήματα, δεν τα έχω» εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για το Survivor λοιπόν δεν μετάνιωσες, για αυτή τη σχέση όμως;

Δεν έχω μετανιώσει. Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα. Για κάποιον λόγο ήρθε…

Κράτησε επτά χρόνια, δεν είναι μικρό διάστημα. Και η προηγούμενη σχέση σου είχε κρατήσει άλλα οκτώ

Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, δεν έχω προλάβει να μείνω μόνη μου για μεγάλο διάστημα. Είχα μια σχέση οκτώμισι χρόνια με έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Θεωρείς ότι τα φώτα της δημοσιότητας έβλαψαν την σχέση σου με τον Άρη;

Δεν είμαι άνθρωπος που θα με θάμπωναν ή θα με επηρέαζαν τα φώτα στην προσωπική μου ζωή. Ο Άρης δεν άνηκε σε αυτό τον χώρο και ήθελα να μπει μέσα σε αυτόν. Δεν ξέρω αν τον επηρέασαν, πρέπει να ρωτήσεις εκείνον. Ούτε θα κρίνω εγώ αν το διαχειρίστηκε σωστά. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ ήρεμη.

Γι’ αυτό σε ρώτησα πριν αν η δημοσιότητα σας έβλαψε με τον Άρη.

Βλάπτει όταν η σχέση δεν έχει ένα αίσιο τέλος και πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να απολογηθείς. Υπάρχουν όμως φορές που δεν μπορείς να πεις το γιατί. Δεν θέλεις να το πεις. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι πάνω απ’ όλα εμένα και μετά τους δίπλα μου.

Αντιλαμβάνομαι γιατί με περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από το ραδιόφωνο και ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί με πολλά από αυτά τα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ήταν επιλογή μου να περάσει αυτό αθόρυβα. Πλέον, έχω αποφασίσει να κρατήσω μια διακριτική στάση σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη μιλήσω πολύ.

Ύστερα από δύο μακροχρόνιες σχέσεις ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σε ελκύει περισσότερο σε έναν άνδρα;

Το χιούμορ. Με ελκύει πολύ ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα.

Πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου το επόμενο διάστημα;

Να είμαι υγιής, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, κάτι που συνειδητοποίησα και μέσα στο παιχνίδι, όπως και ότι πρέπει να είμαστε ολιγαρκείς. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι πολύ λίγα πράγματα στη ζωή σου, και κυρίως ανθρώπους που είναι δίπλα σου και θα σου δώσουν το χέρι τους όταν νιώσεις πως πέφτεις στον γκρεμό. Επίσης, να σκέφτεσαι θετικά για τους ανθρώπους γύρω σου γιατί τελικά, ό,τι σκέφτεσαι το ελκύεις.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ