Ο έρωτας τον «μεταμόρφωσε»: Ο Γιώργος Λιάγκας έχασε 18 κιλά για τα μάτια της Αντωνά & είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Ο έρωτας τον «μεταμόρφωσε»: Ο Γιώργος Λιάγκας έχασε 18 κιλά για τα μάτια της Αντωνά & είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Ο Γιώργος Λιάγκας έχασε 18 κιλά για τα μάτια της Αντωνά...

Η Μαρία Αντωνά σε συνέντευξή της, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και η εκπομπή “Πρωινό Σουσού” σχολίασε τα όσα είπε.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open, το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ είναι μαζί ενάμιση μήνα και μάλιστα ζουν και κάτω από την ίδια στέγη, ενώ ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει αλλάξει πολύ, αφού έχει χάσει 18 κιλά.

Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας συζούν

Ενάμιση μήνα μετράει η σχέση Μαρίας Αντωνά και Γιώργου Λιάγκα

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίστηκε «μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι σε σχέση, δεν είναι απλά φίλοι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, βγήκε πάρα πολύ γρήγορα».

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!», τόνισε για να καταλήξει: «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».

Ο Λιανός ρώτησε ότι κανένας άλλος στην Μαρία Αντωνά και πήρε την απάντηση που κανείς δεν πίστευε πως θα παραδεχτεί

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, στο Γαλάτσι και είχε έναν απίθανο διάλογο στον αέρα με τον Γιώργο Λιανό.

Ο διάλογος της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιανό

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, πέταξε υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, υπογραμμίζοντας «αν σου πω τι ακούω αυτή τη στιγμή από το κοντρόλ δεν θες ακριβώς, πάντως είσαι πανέμορφη και δεν έχεις θέμα με τη δημοσιότητα, όπως διαβάζω στην τελευταία σου συνέντευξη. Τις διαβάζω όλες τις τελευταίες σου συνεντεύξεις, μου αρέσουν πάρα πολύ».

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά επεσήμανε όλο νόημα, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιανού για τον Γιώργο Λιάγκα «κι εγώ τις δικιές σου, πάρα πολύ ωραία τα λες».

πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ