Άσχημη τροπή για την Κέιτ Μίντλετον: «Έχει κακές μέρες! Σκέφτεται να κάνει άμεσα…»

Άσχημη τροπή για την Κέιτ Μίντλετον: «Έχει κακές μέρες! Σκέφτεται να κάνει άμεσα…»

Άλλαξαν τα πάντα για την πριγκίπισσα

Η Κέιτ Μίντλετον φημολογείται ότι σχεδιάζει άλλη μια δημόσια εμφάνιση τον επόμενο μήνα μετά την εντυπωσιακή έξοδό της στην παρέλαση Trooping the Colour.

Η πρώτη δημόσια έξοδός της μετά τη διάγνωση του καρκίνου της ήταν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασιλική οικογένεια για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Κέιτ Μίντλετον: Οι επόμενες κινήσεις της πριγκίπισσας

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να σκέφτεται τώρα την επόμενη κίνησή της, αναγνωρίζοντας ότι βιώνει «καλές μέρες» και «κακές μέρες» στην διάρκεια της θεραπείας για καρκίνο. Η ειδικός σε βασιλικά θέματα Έμιλυ Άντριους εκτιμά ότι η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να παρευρεθεί στο Γουίμπλεντον τον επόμενο μήνα.

Στο άρθρο της για το Grazia, η Άντριους σημείωσε: «Η θεραπεία της συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται για τους επόμενους μήνες, αλλά καταλαβαίνω ότι θα ήθελε να επισκεφθεί το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον αν νιώθει ότι είναι σε θέση να το κάνει».

Επιπλέον, θεωρείται ότι η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να είναι παρούσα στις αθλητικές ημέρες των παιδιών της στο τέλος της σχολικής περιόδου, στα πικνίκ και στις σχολικές εκδηλώσεις. Μία πηγή με γνώση του θέματος αποκάλυψε στην Έμιλυ Άντριους ότι το να περνάει χρόνο με την οικογένειά της είναι η «απόλυτη προτεραιότητα» της Κέιτ Μίντλετον, καθώς τα παιδιά της είναι «η βασική κινητήριος δύναμη για να παραμείνει δυνατή και να συνεχίζει».

«Τα τρία παιδάκια και ο Ουίλιαμ είναι το αποκλειστικό επίκεντρο τής και είναι όλος ο κόσμος της», είπε η πηγή. Αφού ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λουις τελειώσουν τα μαθήματά τους η οικογένεια σχεδιάζει να αποσυρθεί στο αγαπημένο σπίτι τους, το Amner Hall στο Νόρφολκ. Η αγάπη της οικογένειας για το Νόρφολκ δεν είναι μυστικό στην Βρετανία. Μάλιστα και η φωτογραφία για την Ημέρα του Πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα παιδιά του έχει τραβηχτεί σε μια από τις παραλίες του Νόρφολκ.

Επιπλέον εάν η Κέιτ Μίντλετον νιώθει καλά είναι πιθανόν η οικογένεια να κάνει μία ιδιωτική επίσκεψη στην βασιλική εξοχική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να δει τον βασιλιά Κάρολο.

Αν και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να σημειώνει πρόοδο η ομάδα της δεν προγραμματίζει καμία συμμετοχή της σε δημόσια εκδήλωση μέχρι το φθινόπωρο. Η Έμιλι Άντριους εξήγησε ότι η επιστροφή στα καθήκοντα της θα είναι σταδιακή και μπορεί να μην επιστρέψει μέχρι το επόμενος έτος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ