Έγινε… θέαμα η Μαρίνα Σταυράκη: Βγήκε έξω στην Μύκονο, είχε…ξεχάσει κάτι να φορέσει και το είδαν όλοι

Έγινε… θέαμα η Μαρίνα Σταυράκη: Βγήκε έξω στην Μύκονο, είχε…ξεχάσει κάτι να φορέσει και το είδαν όλοι

Η Μαρίνα Σταυράκη (πρώην Πατούλη) επισκέφθηκε ξανά τη Μύκονο.

Η Μαρίνα Σταυράκη (πρώην Πατούλη) επισκέφθηκε ξανά τη Μύκονο. Οι κάμερες του Mykonos Live TV την κατέγραψαν να περπατάει στα Ματογιάννια μαζί με φίλους. Με εμφανή ανανέωση και καλή διάθεση, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Πριν λίγο καιρό, η Μαρίνα Σταυράκη άλλαξε το επίθετό της, επιλέγοντας το πατρικό της Σταυράκη αντί για το Πατούλη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», μίλησε με τη Σάσα Σταμάτη για αυτήν την απόφαση και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η Μαρίνα Σταυράκη εξήγησε ότι αποφάσισε να αφήσει πίσω το επώνυμο «Πατούλη» για να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στη ζωή της, χρησιμοποιώντας το πατρικό της επώνυμο. Η φιλόλογος και πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη αναφέρθηκε στους προσωπικούς λόγους που την ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αλλαγή.

Η Επιστροφή της Μαρίνας Σταυράκη στη Μύκονο:

Αποκαλύπτει αν τη φλερτάρουν μετά το διαζύγιο!

«Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική μου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμο μου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω μου και ό,τι με βάραινε, ό,τι με απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Όσον αφορά τα συναισθήματά της μετά από αυτή τη νέα αρχή, η Μαρίνα Σταυράκη δηλώνει πως δεν νιώθει στεναχώρια. «Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική μου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω μου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο

Μιλώντας για τα φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη τόνισε πως: «Από όσα μου έχουν πει κατά καιρούς, μάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να με πλησιάσει κανείς. μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να με γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως».

Η Μαρίνα Σταυράκη τοποθετήθηκε επίσης και για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά μας για να νιώσει όμορφη, ας μην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική μας ομορφιά και ευεξία»

Η Μαρίνα Σταυράκη είχε αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Δε με στενοχωρεί αυτό. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει και προχωράω μπροστά. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη ή απλώς Μαρίνα».

πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ