Διέρρευσε 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η αληθινή ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τόσα χρόνια έκρυβε τελικά

Διέρρευσε 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η αληθινή ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τόσα χρόνια έκρυβε τελικά

Η ηθοποιός έκρυβε μόλις τρία χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ακόμη και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό της, συνεχίζει να απασχολεί τα media, με διάφορα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως η ταυτότητά της και τώρα το διαζευκτήριο του δεύτερου γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα.

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Πρόκειται για ένα σπάνιο έγγραφο, το οποίο εκδόθηκε το 1963 και δίνει απάντηση στο ερώτημα της εποχής της “Πόσα χρόνια κρύβει η εθνική μας σταρ;”.

Η ηθοποιός έκρυβε μόλις τρία χρόνια, καθώς όπως αναφέρει και η ταυτότητα της, είχε γεννηθεί το 1934, στην ταυτότητά της αυτή που είχε εκδοθεί το 1963 αναγραφόταν ως χρονιά γέννησης το 1937.

Η ταυτότητά της είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και στην πίσω όψη ανέγραφε τα εξής στοιχεία:

Επώνυμο: Βουγιουκλάκη

Όνομα: Αλίκη

Ημερομηνία Γέννησης: 20-7-1937

Τόπος γέννησης:Μαρούσι Αττικής

Κάτοικος: Αθήνα – Δημητρίου Σούτσου 7

Ύψος: 1.68

Σχήμα προσώπου: Ωοειδές

Χρώμα ματιών: Καστανά.

Όνομά πατρός: Ιωάννης

Όνομα μητρός:Αιμιλία

Πατρώνυμο:Κουμουνδούρου

Ο μυστικός γάμος που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Σας την έσκασα», είχε υπογραμμίσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη.

Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της.

Το διαζευκτήριο, που εξεδόθη στις 9 Δεκεμβρίου του 1983, αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με τη 12848 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών ,ο μεταξύ του Γεωργίου Ηλία Ηλιάδη ,κατοίκου Αθηνών ,και της συζύγου αυτού Αλίκης ,το γένος Ιωάννου Βουγιουκλάκη ,κατοίκου Αθηνών ,ο γάμος εκηρύχθει λελυμένος».

Ο γάμος έγινε στις 25 Ιανουαρίου του 1982, στο εκκλησάκι του αγίου Ελευθερίου δίπλα στη Μητρόπολη (κατά ομολογία της ίδιας το 1993 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω) με άκρα μυστικότητα. Για τον λόγο αυτό, η άδεια γάμου εξεδόθη από την ενορία του αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ