Δύσκολες ώρες για Καίτη Γαρμπή & Διονύση Σχοινά, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Δύσκολες ώρες για Καίτη Γαρμπή & Διονύση Σχοινά, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Ιδιαίτερη αναφορά στον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, έκανε η Καίτη Γαρμπή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία με τον 24χρονο γιο της, για τα 27 χρόνια κοινής ζωής με τον Διονύση Σχοινά, τον χρόνο που περνά και άλλα.

Η εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή για τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια, «είναι καταπληκτικά να συνεργάζομαι με τον Δημήτρη. Δεν έχω καλύτερο και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που δε θα είναι μαζί μου, γιατί μη νομίζετε, δεν πολυθέλει. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Σκέφτομαι τη στιγμή και μελαγχολώ. Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές που έχει πάρει κι οι περισσότερες είναι από τον πατέρα του, οπότε αυτό που του λέει ο Διονύσης είναι ότι ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια. Τουλάχιστον προσπαθεί. Εγώ από την άλλη, είμαι πιο ελαστική, τον βλέπω, τον καμαρώνω, το ζω κάθε βράδυ και βλέπω και την προσπάθειά του και το πόσο καλός γίνεται φορά με την φορά».

Και συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή, «αν δεν ήταν καλός, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα του το λέγαμε, γιατί είμαστε οικογένεια καλλιτεχνών και πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα με το ίδιο μας το παιδί, γιατί βγαίνει έξω στον κόσμο κι ο κόσμος δε χαρίζεται. Ο Δημήτρης πέρασε από τις συμπληγάδες που ονομάζεται Διονύσης κι αν ο Διονύσης είπε ότι όλα είναι οκ, θα είναι. Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν ένα παιδί 24 χρονών με εμάς, που ο καθένας μας έχει μία καριέρα πάνω από 30 χρόνια κι εκείνος δεν είναι 30 καν. Θα πρέπει να συγκρίνουμε τον Διονύση και την Καίτη στην τότε εποχή κι είναι ο Δημήτρης καλύτερος σε σχέση με το πώς ήμουν εγώ τότε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ