Η ομορφότερη του σχολείου, δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε: Η 16χρονη Ρούλα Κορομηλά, μαθήτρια με μπλε ποδιά

Η ομορφότερη του σχολείου, δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε: Η 16χρονη Ρούλα Κορομηλά, μαθήτρια με μπλε ποδιά

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ρούλα Κορομηλά, κάνοντας μας, να νοσταλγούμε τα μαθητικά μας χρόνια!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μάλιστα, πολλές φορές  αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με την αγαπημένη της ανήψια που είναι η κόρη του αδερφού της, Θανάση.

Η Ρούλα Κορομηλά και τη μεγάλη της αδυναμία να ποζάρουν, με την ίδια να σχολιάζει: «Η ζωή είναι ωραία!». Πώς να μην είναι ωραία όταν έχεις στη ζωή σου ένα πλάσμα που σου ομορφαίνει τη ζωή.

Η φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια

η Ρούλα Κορομηλά αναρτά πού και πού φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Πριν από λίγες μέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει να φορά σχολική ποδιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, την φωτογραφία της την έστειλε ένας παλιός συμμαθητής που την είχε κρατήσει. Η ίδια δεν είχε καμία φωτογραφία από τα σχολικά της χρόνια, και αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της αγαπημένης μας Ρούλας με μπλε σχολική ποδιά.

«Όταν φορούσαμε/σα μπλε μαθητική πόδια με αποσπώμενο λευκό γιακά.

Θυμάμαι πως η μητέρα μου είχε ράψει πολλούς λευκούς γιακάδες κ έπρεπε καθημερινά να τους ελέγχει κ να τους αντικαθιστά ….😘

Δεν είχα φωτό από σχολικά ,μαθητικά μου χρόνια κ ευτυχώς που πρόσφατα είδα ένα συμμαθητή μου ο οποίος είχε φυλάξει αυτή την φωτογραφία μέχρι κ σήμερα. 🙏🏻❤️».

roulakoromila_sxoliki-podia-fotografia.jpg

Σπάνιες παιδικές φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Γι’ αυτό, η πρόσφατη φωτογραφία της με τη σχολική ποδιά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ακόλουθοί της γέμισαν τον τοίχο της με σχόλια, emoji αγάπης και πολλά likes.

Ακολουθούν οι παιδικές φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας

«Όταν ήμουνα μικρή η μαμά μου και ο μπαμπάς μου θεωρούσαν πως είμαι πολύ αδύνατη ,και συνέχεια με μπούκωναν!!! Διακοπές οικογενειακες στη Ρόδο ,εδώ, και δίπλα η τσάντα τροφοδοσιας! Βλέπετε πως την κοιτάω έτσι; 😂😂Πάλι μπουκωμένη μ έχουν… 😂😂😂»

«Ποτε δεν ξέρεις μικρή τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μεγαλωνοντας…Ευγνώμων. 🙏🏻 Φωτογραφία βάπτισης μου. Και το όνομα αυτής ,Θεοδωρα. Χρονια πολλά σε οσους γιορτάζουν σήμερα. 🤍🤍Ο φιόγκος μου τα σπάει . 🤪🤩»

«Υπάρχει χρόνος να τακτοποιείς πράγματα, αφημένα χρόνια στα συρτάρια, να σκεφτείς, να νοσταλγήσεις ή να αναθεωρήσεις… Βλέποντας αυτή την παιδική μου φωτογραφία, σκέφτηκα πως οι γονείς μου προσπαθούσαν να δημιουργούν μαζί μου ένα κλίμα ανοιχτό για επικοινωνία. Αυτό με βοήθησε και με δυνάμωσε! Θεωρώ πως όταν ως παιδί αισθάνεσαι ότι οι γονείς σου σε αγαπούν, σε αποδέχονται και το δείχνουν έμπρακτα, είναι πιο πιθανό να μπορείς μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες μαζι τους, χωρίς ενδοιασμούς και φόβο…♥️»

«Μικρή , μου λεει η μαμά μου , ήμουνα γκρινιάρα κλαψιάρα . Οι σχέσεις μου με τις πόζες; Ανυπαρκτες! τεταμενες! Προφανως γ αυτο κ δεν υπαρχει παιδική φωτό μου της προκοπής. 😂😂»

«Υπερηφάνεια,ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ κ πολλά σ αγαπω .Μπορεί να έφυγες μα είσαι πάντα εδώ . ❤️🌹»

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ