Τραγικό «αδιέξοδο» για τη Ρούλα Κορομηλά: «Σήκωσα τα χέρια ψηλά, εδώ τελειώνω, περιμένω το τέλος»

Τραγικό «αδιέξοδο» για τη Ρούλα Κορομηλά: «Σήκωσα τα χέρια ψηλά, εδώ τελειώνω, περιμένω το τέλος»

«Δεν ξέρω τι να κάνω»

Τη Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο «After Dark», με την παρουσιάστρια να κάνει μια κατάθεση ψυχή για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της καριέρα και παραδέχτηκε πόσο της στοίχισε η δουλειά στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Σλοβενία – Σερβία 1-1: «Οβίδα» Γιόβιτς στο 96΄ και οι Σέρβοι έμειναν ζωντανοί

«Την τηλεόραση και την αγαπώ και τη σέβομαι. Εννοείται ότι είχε αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή αλλά είμαι ενήλικας και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Έδωσα προτεραιότητα στη δουλειά και παραμέλησα την προσωπική μου ζωή και τη Ρούλα, δεν της έδωσα τη σημασία και την αξία που της έπρεπε και αυτό το πλήρωσα βέβαια, γιατί κάποια στιγμή το πληρώνεις», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Και συνέχισε: «Ήταν πάρα πολλές φορές που είπα σηκώνω τα χέρια ψηλά και δεν ξέρω τι να κάνω. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και μη αναστρέψιμη που είπα “εδώ τελειώνω, περιμένω το τέλος”».

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια έκανε και μια πιο «πικάντικη» αποκάλυψη και παραδέχτηκε ότι έχει πει σύντροφό της με λάθος όνομα σε προσωπική τους στιγμή!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ