Δυστυχώς η τελευταία εξέλιξη για τον Δημήτρη Κόκοτα ανησυχεί: «Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, σε αυτή την κατάσταση πλέον…»

Δυστυχώς η τελευταία εξέλιξη για τον Δημήτρη Κόκοτα ανησυχεί: «Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, σε αυτή την κατάσταση πλέον…»

Η ενημέρωση για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και η κατάστασή του παραμένει τέτοια, που πρέπει να παλεύει διαρκώς για τη ζωή του, αν και προς το παρόν είναι σταθερή, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (19/6) στην εκπομπή Το Πρωινό κι ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής αντιδράει στα επώδυνα ερεθίσματα, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο για να υπάρξει η όποια βελτίωση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Ντόρσει, ο Βεζένκοφ, ο Γκος και η πρώτη απόφαση για το ρόστερ

Η ενημέρωση για όσα συμβαίνουν με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ χρόνο. Σταθερή, όπως ήταν η κατάσταση», είπε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε:

«Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πόσο θα εξελιχθεί. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε να δούμε όλοι μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ